about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ساخت کارت اعتباری مجهز به دزدگیر


 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ متخصصان موسسه Oberthur Technologies به‌منظور مقابله با کلاه‌برداری، نوعی کارت اعتباری ساختند که دارای یک نمایشگر دیجیتالی است و به‌صورت تصادفی یک کد امنیتی اضافی را نمایش می‌دهد.
قرار است تا پایان سال جاری میلادی این کارت‌های اعتباری جدید در اختیار شهروندان فرانسوی قرار گیرد و موسسه Oberthur Technologies در حال رایزنی با بانک‌های انگلیسی برای استفاده از این کارت‌های جدید است.
در این نوع کارت‌ها، شناسه سه‌رقمی که به‌طور سنتی روی کارت اعتباری درج می‌شود، با یک نمایشگر دیجیتالی جایگزین شده است که در هر ساعت به‌طور خودکار و به‌صورت تصادفی یک شناسه سه‌رقمی جدید، ایجاد می‌کند.
توان موردنیاز نمایشگر نیز توسط یک باتری لیتیومی نازک با طول عمر سه سال تأمین می‌شود.
دو بانک فرانسوی Societe Generale و Groupe BPCE در حال زمینه‌سازی برای عرضه عمومی کارت‌های اعتباری جدید هستند. همچنین مکزیک و لهستان نیز اقدام به توسعه زیرساخت‌های لازم برای استفاده از این کارت‌های اعتباری جدید، کرده‌اند.
براساس گزارش سازمان Financial Fraud Action در انگلیس، در سال 2015 تنها در این کشور مجموعاً 755 میلیون پوند کلاه‌برداری کارت‌های اعتباری به وقوع پیوسته و 20 هزار و 255 نفر از شهروندان انگلیسی قربانی این نوع کلاه‌برداری شده‌اند.

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.