ساخت فناوری 5G با استاندارد جهانی در هند
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ کارشناسان اظهار داشتند که در یک تقویت بزرگ برای وزارت مخابرات هند (DoT)، «5Gi» استاندارد ساخت این کشور قرار است به طور رسمی در استاندارد 5G جهانی (3GPP) گنجانده شود.
این امر به سازندگان تجهیزات مخابراتی، به ویژه عوامل داخلی، این امکان را میدهد تا از استاندارد به منظور توسعه تجهیزات شبکه برای خدمات 5G استفاده کنند. به گفته منابع، انتظار میرود توافق رسمی در هفته آینده اعلام شود. وزارت مخابرات در حال هماهنگی با عوامل جهانی برای ادغام 5Gi با استاندارد 3GPP بوده است. 3GPP یک نهاد بین المللی است که استاندارد جهانی بخش مخابرات را تعریف میکند. استاندارد جدید تحت نظارت انجمن توسعه استاندارد مخابرات هند و سازمان مخابرات این کشور با مشارکت عمده مؤسسه فناوری (IITs) و مؤسسه علوم هند (IISc) توسعه یافته است.
ویژگیهای کلیدی
برخی از ویژگیهای استاندارد 5Gi شامل توانمندی بیشتر برای تلفنهای همراه است. سطح قدرت گوشی تحت هماهنگی 5Gi با استاندارد جهانی 2 برابر شده و از 23dbm به 26dbm افزایش یافته است. یک طرح مدولاسیون، که از نظر فنی «pi/2 BPSK» نامیده میشود و قبلاً تحت استاندارد 3GPP اختیاری بوده، اکنون اجباری شده است. با این حال، برخی دیگر از ویژگیهای کلیدی توسعهیافته تحت 5Gi توسط 3GPP گنجانده نشدهاند.
نکته کلیدی فروش استاندارد این است که به ویژه برای استفاده محلی مناسب است و اتصال روستایی را تقویت میکند؛ همچنین از سوی شرکتهای فنآوری هندی از جمله «TCS»، «Saankhya Labs»، «HFCL»، «Tejas Network» پشتیبانی میشود. استاندارد جدید میتواند تجهیزات آنها را برای استقرار 5G هند مرتبطتر کند.
یک پیروزی کلیدی برای استاندارد ساخته شده در هند این است که ویژگیهای پیشنهادی 5Gi اکنون در سطح جهانی استقرار و پیادهسازی خواهند شد. علاوه بر این، هر گونه توسعه آینده 5Gi تحت نظارت 3GPP اتفاق خواهد افتاد، به این معنی که بعید است که 5Gi به طور مستقل مستقر شود. بنابراین نگرانی شرکت های MNC مانند نوکیا، اریکسون و همچنین اپراتورهای «Bharti»، «Reliance Jio» و «Vodafone Idea»، مبنی بر تکه تکه شدن اکوسیستم به دلیل استقرار مستقل 5Gi، کاهش یافته است.
بدون استانداردسازی جهانی، بار اضافی آزمایش تمام عناصر زیرساخت و دستگاهها برای شبکههای مختلف وجود داشت. یک کارشناسان صنعت در این خصوص گفت :
«در این جهانی شدن، استانداردسازی و قابلیت همکاری کلیدی برای صرفهجویی در مقیاس و استقرار سریعتر است. در غیر این صورت، شما یک داستان دیگر «TDS CDMA» یا «FOMA» دارید که فناوریها به دلیل عدم استانداردسازی به جایی نرسیدند.»