about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ساخت روبات تبدیل شونده با اسکلت خارجی منعطف

دانشمندان ام‌آی‌تی نوعی روبات تبدیل شونده ساخته‌اند که می‌تواند به 5 شکل مختلف تبدیل‌شده و وظایف مختلفی را انجام بدهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ تمام حیوانات دارای قابلیت‌های دفاعی و تهاجمی خاص خود هستند که برای زنده ماندن باید از آن‌ها استفاده کنند؛ اما در مقابل انسان‌ها به صورت پیش‌فرض دارای هیچ توانایی دفاعی نبوده و باید با ساخت ابزارهای مختلف به بقای خود ادامه بدهند. همین موضوع در مورد روبات‌ها نیز صادق است.

برخلاف روبات‌هایی که در فیلم «تبدیل شوندگان» (Transformers) به نمایش در آمده‌اند، نمونه‌های امروزی از انعطاف‌پذیری بسیار پایینی برخوردار هستند؛ زیرا هر کدام از قطعات آن‌ها تنها برای دستیابی به یک هدف مشخص ساخته شده‌اند.

پژوهشگران آزمایشگاه علوم رایانه و هوش مصنوعی دانشگاه ام‌آی‌تی1 (CSAIL) با هدف تغییر شرایط بالا نوعی روبات تبدیل شونده به نام «پرایمر» (Primer) ساخته‌اند که با توجه به موقعیت می‌تواند پوشش خود را عوض کرده و کارهای متنوعی انجام بدهد.

پرایمر ظاهری مکعب شکل داشته و از طریق آهنربا هدایت می‌شود. این روبات می‌تواند راه برود، روی زمین غلط بزند، به یک قایق تبدیل شده در آّب حرکت کند یا با افزودن دو بال به پرواز درآید. این قابلیت‌ها از طریق پوشاندن اسکلت‌های خارجی متنوع صورت می‌گیرد. جنس این پوشش‌ها از ورقه‌های پلاستیک بوده و زمانی که وسیله‌ی یاد شده روی آن‌ها قرار می‌گیرد با گرم کردنشان، فرمی خاص به آن‌ها داده و به هم متصل می‌گردند. در پایان عملیات نیز این دستاورد می‌تواند به سمت آب حرکت و پوشش را از خود جدا سازد.

دنیلا راس (Daniela Rus)، مدیر آزمایشگاه علوم رایانه و هوش مصنوعی گفت:

اگر ما بخواهیم روبات‌ها در انجام کارها کمکمان کنند، استفاده از هر یک تنها برای انجام یک وظیفه‌ی متفاوت، کارآمد نیست. با استفاده از رویکرد دگرگونی، می‌توانیم روبات‌ها را با لوازم جانبی مختلف در شرایط متفاوت، گسترش بدهیم.

هر یک از حالت‌های پرایمر دارای مزایای خاص خود هستند. برای نمونه این روبات در «حالت دارای چرخ» دو برابر سریع‌تر از «روبات رونده» حرکت می‌کند. همچنین در «حالت قایق»، می‌تواند روی آب حرکت کرده و دو برابر وزن خود را حمل کند. حالت گلایدر نیز امکان تردد در مسافت‌های طولانی، استقرار روبات‌های دیگر در محل موردنظر و تغییر محیط را فراهم می‌آورد.

به علاوه پرایمر می‌تواند چندین پوشش را به صورت همزمان استفاده کند. برای مثال روبات رونده می‌تواند با اضافه کردن پوشش‌های دیگر سریع‌تر حرکت کرده و دو برابر وزن خود را حمل کند.

با وجود اندازه‌ی بسیار کوچک پرایمر، دانشمندان معتقدند ساخت نمونه‌های بزرگ‌تر از این روبات، نسبت به مدل‌های کوچک‌تر ساده‌تر است. همچنین توضیح داده شد که تولید هرکدام از این ابزارها تنها چند ساعت زمان نیاز داشته و در مدت چند ثانیه تغییر حالت می‌دهند.

پژوهشگران قصد دارند قابلیت‌های دستاورد خود را افزایش داده، توانایی‌هایی مانند حرکت در داخل آب و بهره‌گیری از شن و ماسه برای مخفی شدن به آن اضافه کنند. بر اساس چشم‌انداز آن‌ها از آینده، علاقه‌مندان جامعه‌ی منبع باز طرح‌های خود را با چاپگرهای سه‌بعدی گسترش داده و کاربرد موردنظر خود را برای آن ایجاد خواهند کرد.

_____________________________________________

1- MIT’s Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.