about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ هم‌زمان با تلاش‌های دو شرکت گوگل و ان‌ویدیا برای ساخت تراشه‌هایی که توانایی رایانه‌ها برای یادگیری را ارتقا می‌بخشند، اینتل هم قصد دارد تراشه‌های Xeon Phi خود را به همین منظور بهتر کند.

اینتل می‌گوید امکانات و ویژگی‌های جدیدی را به تراشه‌های Xeon Phi می‌افزاید تا آن‌ها را با رایانه‌های دارای توان یادگیری بیشتر سازگار کند.

در این نوع رایانه‌ها نرم‌افزارهایی نصب‌شده است که توان آموزش گرفتن دارند و می‌توان از آن‌ها برای انجام اموری مانند شناسایی افراد و اشیا، تحلیل خودکار داده ها و غیره استفاده کرد.

اینتل دقیقاً ماهیت قابلیت‌های جدیدی را که به تراشه‌های Xeon Phi می‌افزاید اعلام نکرده است. نسل جدید این تراشه‌ها تا سال 2018 از راه می‌رسد. آخرین نسل از این تراشه‌ها هفته گذشته با 72 هسته عرضه شد و بیشتر برای استفاده در ابررایانه‌ها کاربرد دارد تا رایانه‌های دارای قابلیت یادگیری.

از سوی دیگر اینتل در حال کار بر روی مدل‌های جدید رایانه‌های قادر به یادگیری است. همچنین تراشه‌های Xeon Phi درنهایت قادر به پشتیبانی از نرم‌افزار متن‌باز TensorFlow خواهند بود که به همین منظور توسط گوگل طراحی و عرضه‌شده است.

تازه ترین ها
تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

شناسایی
1405/08/02 - 14:26- اروپا

شناسایی قربانیان احتمالی قاچاق انسان در فضای آنلاین

بازرسان یوروپل ۵۱ قربانی احتمالی قاچاق انسان را در فضای آنلاین شناسایی کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.