ساخت تراشههای خاص برای رایانههای دارای توان یادگیری
به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ همزمان با تلاشهای دو شرکت گوگل و انویدیا برای ساخت تراشههایی که توانایی رایانهها برای یادگیری را ارتقا میبخشند، اینتل هم قصد دارد تراشههای Xeon Phi خود را به همین منظور بهتر کند.
اینتل میگوید امکانات و ویژگیهای جدیدی را به تراشههای Xeon Phi میافزاید تا آنها را با رایانههای دارای توان یادگیری بیشتر سازگار کند.
در این نوع رایانهها نرمافزارهایی نصبشده است که توان آموزش گرفتن دارند و میتوان از آنها برای انجام اموری مانند شناسایی افراد و اشیا، تحلیل خودکار داده ها و غیره استفاده کرد.
اینتل دقیقاً ماهیت قابلیتهای جدیدی را که به تراشههای Xeon Phi میافزاید اعلام نکرده است. نسل جدید این تراشهها تا سال 2018 از راه میرسد. آخرین نسل از این تراشهها هفته گذشته با 72 هسته عرضه شد و بیشتر برای استفاده در ابررایانهها کاربرد دارد تا رایانههای دارای قابلیت یادگیری.
از سوی دیگر اینتل در حال کار بر روی مدلهای جدید رایانههای قادر به یادگیری است. همچنین تراشههای Xeon Phi درنهایت قادر به پشتیبانی از نرمافزار متنباز TensorFlow خواهند بود که به همین منظور توسط گوگل طراحی و عرضهشده است.