about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

ساخت باریک‌ترین گوشی دنیا توسط چینی‌ها

این گوشی از نسخه KitKat4.2.2 سیستم‌عامل آندروید پشتیبانی می‌کند و به پردازنده هشت هسته‌ای با قدرت 7/1 گیگاهرتز مجهز شده، بنابراین می‌توان انتظار داشت که به یک گوشی فوق باریک با قابلیت‌های پیشرفته‌ و سرعت فوق‌العاده‌ دسترسی داریم.

گوشی مذکور همچنین به دو گیگابایت RAM و 16 گیگابایت حافظه داخلی مجهز شده و با وجود ضخامت کم امکان ارتقای حافظه با کارت microSD را دارد.

ابعاد این گوشی 145.1*70.2*5.6 میلی‌متر است و صفحه نمایش پنج اینچی با وضوح 1920×1080 پیکسل دارد و از اتصالات Wi-Fi و 3G، بلوتوثV 4.0، و GPRS و GPS پشتیبانی می‌کند.

دوربین اصلی گوشی 13 مگاپیکسلی است و شرکت جیونی به منظور استفاده بیشتر از دوربین ثانویه، آن را به پنج مگاپیکسل ارتقا داده و باتری 2300 میلی‌آمپری روی آن گذاشته که امکان نگه داشتن شارژ به مدت زیادی را برای کاربران فراهم می‌کند.

گزارش‌ها حاکی است که شرکت Gionee هم‌اکنون جایگاه دهم را در میزان فروش گوشی در دنیا در اختیار دارد و انتظار دارد تا سال 2019 در میان پنج شرکت پرفروش دنیا قرار گیرد. در طول سال 2013 این شرکت چینی 35 میلیون دستگاه گوشی هوشمند در سراسر دنیا به فروش رساند.

پیش از این رکورد باریک‌ترین گوشی دنیا را گوشی Vivo X3 با ضخامت 75/5 میلی‌متر و قبل از آن Xperia Z Ultra سونی و Ascend P6 هوواوی به ترتیب با ضخامت 5/6 و 18/6 میلی‌متر در اختیار داشتند.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.