about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت تاتا پاور، اولین نیروگاه خورشیدی هند را برای استفاده مسکونی در بمبئی می‌سازد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ بحث‌های جاری در مورد تغییرات آب و هوایی در سراسر جهان، مردم را ترغیب کرده که از سوخت‌های فسیلی به جایگزین‌های انرژی پاک‌تر روی آورند. با پیروی از مسیر مشابه، بمبئی اکنون قرار است به اولین شهر هند تبدیل شود که یک نیروگاه خورشیدی برای استفاده مسکونی دریافت می‌کند.

شرکت انرژی تجدیدپذیر تاتاپاور (Tata Power Renewable Energy)، این نیروگاه خورشیدی را در «Himayatnagar» برای تولید انرژی خورشیدی برای جامعه مسکونی در «Mahalaxmi»، بمبئی احداث خواهد کرد. پس از راه‌اندازی کامل، نیروگاه تا 3 مگا وات انرژی خورشیدی تولید خواهد کرد.

تفاهم‌نامه بین اعضای جامعه و تأمین کنندگان برق

مدل گروهی نیروگاه خورشیدی، با حمایت تاتا پاور تا 7.5 میلیون واحد انرژی تولید می‌کند و 6.15 متریک تن انتشار کربن را در سال اول فعالیت خود کاهش می‌دهد. از آنجایی که این پروژه برای استفاده جمعی از یک جامعه مسکونی در حال توسعه است، جامعه ابتدا ملزم به امضای تفاهم‌نامه (یادداشت تفاهم) با تأمین کننده برق است.

40 درصد تخفیف قبوض برق

با اجرای این پروژه نوآورانه، ساکنان Mahalaxmi، بمبئی تا 40 درصد در قبض کلی برق خود صرفه‌جویی خواهند کرد. براساس گزارش‌ها، برق عرضه شده به ساکنان هم از انرژی خورشیدی (65 درصد) و هم از انرژی تولید شده از طریق روش‌های سنتی (35 درصد) تشکیل می‌شود.

این پروژه احتمالاً تا اکتبر 2023 راه‌اندازی می‌شود و یک فشار بزرگ برای پذیرش انرژی‌های تجدیدپذیر در شهر خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.