about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کارشناسان ادعا کردند که با افزایش تقاضای هوش مصنوعی، انویدیا یک ابررایانه اسرائیلی می‌سازد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت انویدیا (Nvidia) اعلام کرد که در حال ساخت قوی‌ترین ابرکامپیوتر هوش مصنوعی (AI) اسرائیل با هدف پاسخگویی به تقاضای فزاینده مشتریان برای برنامه‌های کاربردی هوش مصنوعی است.

انویدیا، با ارزش‌ترین شرکت تراشه‌های فهرست شده جهان، گفت که سیستم مبتنی بر ابر صدها میلیون دلار هزینه خواهد داشت و تا پایان سال 2023 تا حدودی عملیاتی می‌شود.

گیلاد شاینر (Gilad Shainer)، معاون ارشد انویدیا، اظهار داشت که این شرکت با 800 استارت‌آپ در سرزمین‌های اشغالی و ده‌ها هزار مهندس نرم‌افزار همکاری کرده است.

انتظار می‌رود این سیستم، که «Israel-1» نام دارد، عملکردی تا 8 اگزافلاپس محاسبات هوش مصنوعی ارائه دهد تا آن را به یکی از سریع‌ترین ابررایانه‌های هوش مصنوعی جهان تبدیل کند. یک اگزافلوپ توانایی انجام یک کوئینتیلیون یا 1,000,000,000,000,000 محاسبه در ثانیه را دارد.

شاینر در گفتگو با رویترز توضیح داد :

«هوش مصنوعی مهم‌ترین فناوری در زندگی ما است و برای توسعه هوش مصنوعی و برنامه‌های کاربردی هوش مصنوعی به واحدهای پردازش گرافیکی (GPU) بزرگی نیاز است. هوش مصنوعی مولد امروزه به همه جا می‌رود. شما باید بتوانید آموزش را روی مجموعه داده‌های بزرگ اجرا کنید. شرکت‌های اسرائیلی به ابررایانه‌ای که امروز ندارند دسترسی خواهند داشت. این سیستم یک سیستم در مقیاس بزرگ است که در واقع آنها را قادر می‌سازد آموزش را بسیار سریع‌تر انجام دهند، چارچوب‌ها و راه‌حل‌هایی بسازند که می‌تواند با مشکلات پیچیده‌تر مقابله کند.»

برای مثال، «ChatGPT OpenAI» با هزاران پردازنده گرافیکی انویدیا ایجاد شده است.

این سیستم به‌وسیله تیم سابق ملانوکس (Mellanox) توسعه داده شده است. انویدیا، فناوری‌های ملانوکس (Mellanox Technologies)، طراح چیپ اسرائیلی، را در سال 2019 به قیمت نزدیک به 7 میلیارد دلار خرید و از اینتل پیشی گرفت.

شاینر گفت که اولویت اول انویدیا برای این ابررایانه، شرکای اسرائیلی هستند. او خاطرنشان کرد :

«ما ممکن است از این سیستم برای همکاری با شرکای خارج از اسرائیل در ادامه راه استفاده کنیم.»

هفته گذشته، انویدیا مدعی شد که با دانشگاه بریستول بریتانیا برای ساخت یک ابر رایانه جدید با استفاده از تراشه جدید انویدیا که با اینتل و شرکت «Advanced Micro Devices» رقابت خواهد کرد، همکاری کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/07 - 08:11- آفریقا

بازیابی وب‌سایت هوانوردی آفریقای جنوبی 4 هفته پس از حمله سایبری

سازمان هواشناسی آفریقای جنوبی وب‌سایت هوانوردی را 4 هفته پس از حمله سایبری بازیابی کرد.

معرفی
1403/12/07 - 08:07- سایرفناوری ها

معرفی امضاهای دیجیتال کوانتومی Google Cloud

«Google Cloud» امضاهای دیجیتال ایمن کوانتومی را در سرویس مدیریت کلید معرفی کرد.

راه‌اندازی
1403/12/07 - 08:04- هوش مصنوعي

راه‌اندازی اولین پخش کننده هوش مصنوعی در اراضی اشغالی

شرکت آمریکایی «HOT Group» اولین پخش کننده هوش مصنوعی را در سرزمین‌های اشغالی راه‌اندازی کرد.