about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

روابط عمومی ساترا اعلام کرد که هیچ بیانیه‌ای درباره سروش پلاس منتشر نشده و هرچه در فضای‌مجازی گفته می‌شود صرفاً گمانه‌زنی رسانه‌ای است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ با توجه به طرح برخی سؤالات و ابهامات درخصوص موضوع احضار و بازداشت موقت مدیر سروش پلاس روابط عمومی ساترا اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به اطلاع می‌رسانیم، سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی تا این لحظه هیچ بیانیه‌ای درباره سروش پلاس منتشر نکرده و آنچه در فضای مجازی به نقل از ساترا منتشر شده صرفاً برخی گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای است.

مرجع اطلاع‌رسانی اخبارو اطلاعات درخصوص مواضع سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی صرفاً تارنمای این سازمان و کانال‌های رسمی ساترا در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی است.

منبع:

تازه ترین ها
احتمال
1405/07/13 - 17:38- اروپا

احتمال سوءاستفاده گوگل از موقعیت خود در لهستان

نهاد نظارتی لهستان احتمال می‌دهد که گوگل در مذاکرات مربوط به پرداخت به ناشران، از موقعیت مسلط خود سوءاستفاده کرده است.

حمله
1405/07/13 - 17:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به کشتی‌های آمریکا و یادآوری هشدار رهبر شهید/فیلم

در بحبوحه قدرت‌نمایی‌های نظامی و تشدید جنگ اقتصادی، موفقیت‌های سایبری ایران همچنان خبرساز است؛ رسانه‌های غربی از حمله سایبری و اختلال در یک کشتی آمریکایی خبر داده‌اند.

ثبت
1405/07/13 - 16:17- هوش مصنوعي

ثبت تجاری صدای نخست‌وزیر ایتالیا برای محافظت در برابر دیپ‌فیک

نخست‌وزیر ایتالیا، در بحبوحه خطرات دیپ‌فیک هوش مصنوعی، به دنبال ثبت تجاری صدای خود در اتحادیه اروپا است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.