زیرساخت های جدید در خط مقدم سایبری
به گزارش کار گروه امنیت سایبربان به نقل از مید، در حال حاضر فضای سایبری تنها میدان جنگ علیه فعالیت های مجرمان سایبری یا کلاهبرداری و سرقت اطلاعات نیست بلکه خط مقدم ارتباط بین کشورهای مختلف است.
همانطورکه اینترنت و تکنولوژی ها هوشمند تر می شوند و زیرساخت های حیاتی و تجهیزات صنعتی به آنها متصل می گردند، شرایط برای وقوع جنگ های سایبری بین کشورها فراهم می شود که در این میان محدوده غرب آسیا بیشتر از هر نقطه دیگری تحت تأثیر این حملات است.
کری اسمیت (Carey Smith) رییس واحد بازرگانی و مهندسی آمریکا دلیل اینکه چرا غرب آسیا یکی از اهداف اصلی در جنگ های سایبری است اینگونه بیان کرد که ایالات متحده هدف حملات سایبری چین و روسیه قرار می گیرد و همچنین ایران نیز به طرق مختلف رفتار می کند و از انواع حملات سایبری نام ایران بیرون می آید.
وی به عنوان رییس واحد بازرگانی بیان کرد که عمده مشتریان ما شرکت های هستند که به دنبال زیر ساخت های امنیتی و اطلاعاتی برای افزایش توان سایبری خود هستند و غرب آسیا یک منطقه عمده از فرصت ها است که موجب گسترش شرکت ها شده است.
وی افروزد که عربستان یکی از بزرگترین مشتریان ما در زمینه خرید تسلیحات سایبری است.
اسمیت ادامه داد که تا سال 2020 بیش از 50 میلیارد دستگاه به اینترنت اشیاء متصل می شود و حفاظت از اطلاعات زیرساخت از دست هکرها اولویت دارد.
اسمیت گفت:
بزرگترین ترس ما نفوذ به زیر ساخت های حیاتی و حمله به بخش های کلیدی است.
به طور کلی ایالات متحده از 17 نقطه آسیب پذیر است که این موارد عبارتند از: سامانه بانکداری، آب رسانی، حمل و نقل، نفت، گاز و به طور کلی زیر ساخت های انرژی بخشی از این نقاط آسیب پذیر هستند.
جلوگیری از وقوع حملات سایبری کاری بس مشکل است اما با افزایش سطح هوشیاری و توان سایبری می توان برای مقابله با این نوع از حملات آماده بود.