about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

ریج، در سخنرانی خود در اجلاس امنیت رایانه لابراتوار کسپرسکی در روز سه شنبه اعلام کرد: " امنیت سیستم‌های دولتی و شرکت‌های خصوصی با افزایش توانایی هکرها در دستیابی به اطلاعات حساس، همواره رو به افزایش است. برای جلوگیری از چنین حوادثی، بخش‌های دولتی و خصوصی می‌بایست در کنار یکدیگر اطلاعات امنیتی را به اشتراک بگذارند. "

ایده به اشتراک گذاری اطلاعات یک امر پیش پا افتاده در زمینه امنیت است. شرکت‌های خصوصی سال هاست که در تلاش برای به دست آوردن اطلاعات به موقع در مورد حملات و تهدیدات سایبری از جانب دولت فدرال می‌باشند، اما موفقیت زیادی در این زمینه کسب نکرده اند.

او در ادامه سخنرانی خود در این اجلاس به این نکته اذعان داشت که: " دولت فدرال نیاز به تغییر این وضعیت دارد و امیدوار است که هر گونه بهبود واقعی در حوزه امنیت صورت پذیرد. سه سال است که همواره ما تلاش می‌کنیم تا دولت فدرال گام‌های اساسی را برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات میان دولت و بخش خصوصی بر دارد. اما تا به الان موفق نشده ایم. "

ریج بخشی از دلیل این شکست را بدین صورت بیان می‌کند که دولت فدرال اغلب و به طور پیش فرض، بیش از حد اطلاعات را طبقه بندی می‌کند، به خصوص اگر آنها مربوط به حملات و تهدیدات سایبری باشند. این اطلاعات اغلب می‌توانند برای سازمان‌ها با ارزش باشند به ویژه در بخش خصوصی، اما دولت در خواب زمستانی به سر می‌برد چرا که هنوز هدف آنها برای انتشار در شرکت‌های خصوصی به خوبی مشخص نشده است.

شرکت‌های خصوصی باید مجموعه خود را از چالش‌های امنیتی که در اطراف آنها رخ می‌دهد با خبر سازند، و یکی از مسائل اصلی که ریج به آن اشاره می‌کند، فقدان آگاهی از چگونگی رخ دادن حملات سایبری در سازمان‌ها می‌باشد.

یکی دیگر از موانع کلیدی برای بهبود امنیت در زیرساخت‌های حیاتی بیان این واقعیت می‌باشد که دولت فدرال به بخش‌های خصوصی تکیه کرده و تقریبا انجام تمامی کارها از جمله بخش‌های آب و برق، شبکه‌های تولید نیرو، سیستم‌های مالی و یا دیگر اهداف اصلی را به بخش‌های خصوصی واگذار کرده است.

مهاجمان نیز از این واقعیت به خوبی آگاه هستند و می‌دانند که پس از رفتن به شبکه آب و برق کشور می‌توانند به راحتی به سایر سیستم‌های حیاتی دست یافته و حتی مسیری را برای فلج کردن اقتصاد کشور به کار گیرند.

خسارت‌های ناشی از چنین حملات سایبری حتی می‌توانند چندین برابر حملاتی باشد که در آنها از سلاح‌های گرم استفاده می‌شود. بنابراین دولت ایالت متحده نیاز دارد تا زیرساخت‌های حیاتی خود را در زمینه امنیت تقویت کند و نظارت‌های لازم را بر روی شرکت‌های خصوصی داشته باشد. /

تازه ترین ها
همکاری
1405/07/17 - 21:54- آسیا

همکاری کشورهای مستقل مشترک‌المنافع در مبارزه با جرایم سایبری

کشورهای مستقل مشترک‌المنافع با هدف مبارزه با جرایم سایبری با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

طوفان
1405/07/17 - 21:44- جرم سایبری

طوفان سایبری در ژاپن؛ اختلال گسترده در شبکه ریلی و لجستیک غذا

حمله سایبری به به ارائه‌دهنده خدمات ابری ژاپن، راه‌آهن، پلیس و تأمین‌کنندگان مواد غذایی را به همراه ۴۹۵ سازمان در معرض خطر قرار داد.

دسترسی
1405/07/17 - 21:30- تلگرام

دسترسی آسان هکرها به حساب‌های کاربری تلگرام

باتوجه به باگ حیاتی در نسخه دسکتاپ تلگرام، هکرها می‌توانند با یک کلیک حساب‌های کاربری را سرقت کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.