about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت AMD پس از تقریبا ۱۵ ماه رایزنی و تلاش برای کسب مجوز به منظور خرید زایلینکس (Xilinx)، توانست این شرکت فعال در زمینه تولید تراشه را به زیرمجموعه خود اضافه کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ توافقی که ارزش آن حدود ۳۵ میلیارد دلار عنوان شده و بعد از خرید ۱۴ میلیارد دلاری EMC توسط شرکت دل (Dell) در سال ۲۰۱۵، به عنوان دومین خرید بزرگ صنعت فناوری لقب گرفته است؛ البته بدون احتساب خرید ۶۸.۷ میلیارد دلاری اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت که هنوز نهایی نشده است.

با این حال، گفت‌وگوهای میان این دو شرکت از اکتبر ۲۰۲۰ آغاز شد و در این مدت، ارزش سهام زایلینکس و AMD به ترتیب، ۸۲ و ۶۷ درصد رشد داشتند. اما با اعلام خبر نهایی شدن این خرید، سهم هر دو شرکت با افتی ۱۰ درصدی همراه شد.

طبق توافق صورت‌گرفته، شرکت AMD می‌بایست به ازای هر سهم، مبلغ ۲۱۷ دلار را به زایلینکس بپردازد. در پایان این معامله، سهامداران فعلی AMD، مالکیت حدود ۷۴ درصد از این شرکت را در اختیار خواهند داشت.

این در حالی است که سهامداران کنونی زایلینکس، مالک ۲۶ درصد باقی‌مانده خواهند بود. همچنین قرار است دو مدیر زایلینکس به جمع اعضای هیئت مدیره AMD اضافه شود و ویکتور پنگ، مدیرعامل زایلینکس نیز به عنوان رئیس این بخش در ساختار جدید AMD ایفای نقش خواهد داشت.

اگر بخواهیم این خرید را از جنبه تجاری بررسی کنیم، باید گفت که اهمیت خرید زایلینکس کمتر از خرید شرکت ATI توسط AMD در سال ۲۰۰۶ نیست. زایلینکس این روزها به یکی از بازیگران مهم بازار تراشه‌ها تبدیل شده و می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در کمک به AMD در رقابت با دیگر شرکت‌های بزرگ این بازار ایفا کند.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.