about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

مارک زاکربرگ مدیر ارشد اجرایی متا و لکس فریدمن مجری پادکست با استفاده از متاورس با یکدیگر درباره پتانسیل های واقعیت مجازی گفتگو کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از بیزینس تودی، در این مصاحبه زاکربرگ و فریدمن از آواتارهایی با کیفیت بالا برای برقراری ارتباط استفاده کردند.

این رویداد که به طور کامل در فضای متاورس انجام شد، نشان داد چگونه فناوری پیشرفته شیوه ارتباط آنلاین و همچنین ارتباط افراد با یکدیگر را شکل می دهد.

با وجود آنکه زاکربرگ و فریدمن فاصله زیادی با یکدیگر داشتند اما آواتارهای آنها در حالت ۳ بعدی با قابلیت صوتی فضایی، تجربه ای جالب و مشابه واقعیت فراهم کرد.

فریدمن از میزان دقت و واقعیت گرایی متاورس شگفت زده شده بود و تاکید کرد این فناوری ارتباطات انسانی در اینترنت را دگرگون می کند. او شاهد آن بود که آواتارها می توانند حالات نامحسوس صورت و حرکات انسانی را ردیابی کنند و کنش و واکنشی معنادار بسازند.

فریدمن در این باره گفت: به نظر می رسد آینده فرارسیده است این واقعا خارق العاده است.

در مصاحبه مذکور روی فرایند دستیابی به چنین فناوری بحث شد. فریدمن و زاکربرگ اسکن هایی دقیق از آواتارهای کدک متا انجام داده بودند. این اسکن ها شامل حالات مختلف چهره بود و برای ایجاد مدل های کامپیوتری از صورت و بدن آنها استفاده شد. سپس این مدل‌ها فشرده و به‌عنوان داده ارسال شدند و آواتارها را در مقایسه با تماس‌های ویدیویی سنتی از پهنای باند بسیار کارآمد ساخت.

زاکربرگ در این باره تاکید کرد: این فناوری همه چیز را رصد می کند.

این فرایند آینده جلسات کاری و اداری را نشان می دهد.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.