about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

قیمت سخت‌افزارهای استخراج در چین به‌شدت در حال کاهش است. اظهارنظرهای تازه نشان می‌دهد که همزمان با وضع محدودیت‌های تازه در چین، ماینرها، دستگاه‌های خود در قالب «ضایعات فلزی» به فروش می‌رسند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛  کریپتونیوز، چندین رسانه مختلف گزارش کرده‌اند که قیمت سخت‌افزارهای استخراج در چین از ماه آوریل (فروردین) تا به حال ۵۰ درصد سقوط کرده است.

پیش‌تر نیز شرکت بیت مین (Bitmain)، یکی از بزرگترین شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات استخراج، عنوان کرده بود به‌دلیل کاهش شدید قیمت دستگاه‌ها به‌واسطه فروش سخت‌افزارهای دسته دو، فروش ماینرها را متوقف می‌کند.
فردی با هویت ناشناس که گفته می‌شود در حوزه استخراج فعالیت می‌کند، عنوان کرده است که سیل عظیم دستگاه‌های دسته‌دوم باعث شده است تا شاهد کاهش قیمت سخت‌افزارهای استخراج در چین باشیم. او که رسانه‌ها نام او را «ژانگ» عنوان کرده‌اند، در ادامه اعلام کرد که بسیاری از ماینرها به جای نقل‌مکان، در حال فروش تجهیزات خود هستند.

فرد دیگری که از او با عنوان «لی» یاد شده است، می‌گوید بسیاری از افراد در حال حاضر ضرر می‌کنند و بسیاری از ماینرها هم هنوز دستگاه‌های خود را خاموش نکرده‌اند. او در این باره گفت:

محدودیت‌های تا به اینجا [صنعت] استخراج چین را به کلی نابود نکرده است.

لی معتقد است که استخراج بیت کوین کسب‌وکاری پرریسک است؛ چراکه شرکت‌های ارائه‌دهنده نیروی برق به‌راحتی می‌توانند آنها را شناسایی کنند. او می‌گوید تیم‌هایی از بازرسان متعصب به‌دنبال کشف تأسیسات ماینینگ در چین هستند و این مسئله ریسک استخراج را بیش از پیش کرده است.

تا به اینجا بسیاری از ماینرهای چینی مجبور به ترک چین و انتقال کسب‌وکار خود به کشورهایی نظیر آمریکا و قزاقستان شده‌اند.

یکی از فعالان ارزهای دیجیتال در چین می‌گوید فضای حاکم میان معامله‌گران هم تا حد زیادی آشفته است. او در این باره گفت:

وقتی قیمت بیت کوین تازه شروع به ریزش کرده بود، هنوز سرمایه‌گذاران در گروه‌های خود شاد و خندان صحبت می‌کردند. همه [معامله‌گران] به‌شوخی می‌گفتند که باید موقعیت‌هایشان را بزرگتر کنند؛ اما در ماه جاری گروه‌های آنها سوت‌وکور است و انگار همه این گروه‌ها را ترک کرده‌اند.

داده‌های تازه نشان می‌دهد که بیشتر استخرهای استخراج بیت کوین دست‌کم ۱۰ درصد از هش ریت خود را از دست داده‌اند و این میزان برای برخی دیگر تا ۸۰ درصد هم رسیده است.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.