about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رژیم صهیونیستی برای اولین بار میزبان کنفرانس سایبری آنلاین سازمان توسعه و همکاری اقتصادی شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ به گفته کارشناسان، اداره سایبری ملی اسرائیل برای اولین بار کنفرانس سایبری سالانه سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) را رهبری می‌کند. کنفرانس 3 روزه آنلاین با موضوع «چالش‌های محلی، راه‌حل‌های جهانی» از دیروز در اراضی اشغالی آغاز شد. این سومین بار است که این کنفرانس برگزار می‌شود و اسرائیل همکاری‌های چند ملیتی را در زمینه دفاع سایبری ترویج می‌کند.

حدود 40 سخنران از رژیم صهونیستی و سایر کشورها در این کنفرانس شرکت می‌کنند که طی 8 جلسه با محوریت همکاری‌های بین‌المللی در فضای سایبری، امنیت زنجیره تأمین، بیمه سایبری، فرآیندهای دیجیتالی‌سازی دولت، استانداردسازی امنیت دیجیتال و موارد دیگر برگزار خواهد شد. از جمله سخنرانان برجسته، بوشرا آل‌بلوشی (Bushra AlBlooshi)، رئیس پژوهش و نوآوری در مرکز امنیت الکترونیکی دبی؛ راجش پانت (Rajesh Pant)، هماهنگ کننده امنیت سایبری ملی برای دولت هند؛ جان واترز (John Watters)، مدیر عامل شرکت «FireEye»؛ براندون ولز (Brandon Wales)، سرپرست آژانس امنیت سایبری و زیرساخت امنیت ایالات متحده؛ و تارا ویلر (Tarah Wheeler)، متخصص امنیت سایبری آمریکایی هستند.

ماتیاس کورمان (Mathias Cormann)، دبیرکل OECD، در ابتدای کنفرانس گفت که تسریع در دیجیتال‌سازی فرصت‌های مهیجی را به همراه دارد، اما دارای چالش‌ها و خطرات بزرگی است که 2 مورد از بزرگ‌ترین خطرات مربوط به دفاع سایبری و حفظ حریم خصوصی و روش‌های بهتر مدیریت آنها خواهد بود.

کورمان بر اهمیت همکاری در زمینه دفاع سایبری تأکید کرد که محور تلاش‌های OECD است. وی افزود که اغلب اوقات پاسخ به حملات به‌صورت محلی است، اگرچه حملات ماهیت جهانی دارند؛ بنابراین هرچه بیشتر با یکدیگر همکاری کنیم، از مصونیت بیشتری برخوردار خواهیم بود و بیشترین آسیب‌پذیری عدم همکاری است.

کارشناسان معتقدند که نظرات مشابهی از سوی ییگال اونا (Yigal Unna)، مدیر كل اداره سایبری ملی اسرائیل بیان شد؛ اونا ادعا کرد :

«طی سال گذشته فهمیدیم كه بیماری همه‌گیر کرونا روی همه ما تأثیر دارد، چه یک بیماری همه‌گیر بیولوژیكی مانند کووید-19یا یك بیماری همه‌گیر اینترنتی. اول اینکه اسرائیل در پایان مورد اول قرار دارد و مورد دوم بدتر است. براساس تجربه 32 ساله من، مقابله با فضای سایبری به تنهایی امکان‌پذیر نیست و تنها به عنوان بخشی از یک جامعه می‌توان به دفاع صحیح دست یافت.»

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1405/05/31 - 12:01- آسیا

همکاری قطر و تاجیکستان در حوزه امنیت سایبری

قطر و تاجیکستان درباره تقویت همکاری در زمینه امنیت سایبری گفتگو کردند.

برنامه
1405/05/31 - 11:45- سایرفناوری ها

برنامه عملیاتی پکن در زمینه صنعت ربات انسان‌نما

صنعت ربات انسان‌نمای پکن برای یک برنامه عملیاتی سه‌ساله آماده می‌شود.

قانون‌گذاران
1405/05/31 - 10:12- آمریکا

قانون‌گذاران به دنبال بررسی تأثیر کاهش نیرو در آژانس امنیت سایبری آمریکا

شماری از اعضای کنگره آمریکا از یک نهاد نظارتی دولتی خواسته‌اند تأثیر کاهش نیروی انسانی در آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت را بر توانایی این سازمان برای انجام وظایف خود بررسی کند.