رژیم صهیونیستی ارزهای دیجیتال حماس را مصادره کرد
به گزارش کارگروه بینالملل سایبریان؛ بنی گانتز (Benny Gantz)، وزیر دفاع رژیم صهیونیستی دستور توقیف ارز دیجیتال حماس به ارزش دهها هزار شِکِل را صادر کرد.
این سومین بار در طی یک سال است که اسرائیل حسابهای ارزهای دیجیتالی را با هدف حمایت مالی مصادره میکند.
وزارت دفاع اسرائیل ادعا کرد که 12 حساب دیجیتال و 30 کیف پول دیجیتال متعلق به مشاغل مرتبط با شرکت مبادلات ارزی «Al'matchadun» است؛ گفته میشود که این شرکت متعلق به خانواده شاملاچ (Shamlach) است.
خانواده شاملاچ از سوی وزارت دفاع رژیم صهیونیستی متهم به وابستگی به شبکههای تروریستی و کمک به حماس در انتقال دهها میلیون دلار در سال شده است.
برخی از ارزهای رمزنگاری شده توقیف شده بهوسیله این وزارتخانه، متعلق به خانواده شاملاچ بودند.
گانتز مدعی شد :
«ما تمام اقدامات ممکن را برای قطع تأمین اکسیژن اقتصادی به سازمانهای تروریستی انجام و به گسترش ابزارهای مقابله با تروریسم و شرکتهای حامی آنها ادامه میدهیم. من از سازمانهای درگیر به خاطر همکاری اطلاعاتی، عملیاتی و قانونی شان قدردانی میکنم. ما به انجام تمام اقدامات لازم برای مبارزه با ترور ادامه خواهیم داد.»
این عملیات به طور مشترک بهوسیله دفتر ملی مقابله با تأمین مالی تروریسم در سرزمینهای اشغالی (NBCTF)، «Lahav 433»، واحد سایبری ملی و بخش اطلاعات ارتش اسرائیل انجام شد.
در ماه ژوئیه سال گذشته، دفتر ملی مقابله با تأمین مالی تروریسم اسرائیل ادعا کرد که تِتر (Tether)، اِتر (Ether)، «XRP» و سایر ارزهای دیجیتالی متعلق به گردانهای عزالدین القاسم (Izzadin al-Qassam)، شاخه نظامی حماس، را توقیف کرده است. طبق گزارشها، این اولین بار بود که چنین طیف گستردهای از ارزهای رمزنگاری شده توقیف میشد.
در ماه نوامبر همان سال، سازمان اسرائیلی مقررات جدیدی را در مورد ارزهای دیجیتال اعلام کرد که به گزارش تراکنشهای شفافتری نیاز داشت.
رویترز در سال 2019 گزارش داد که محققان مدعی هستند که حماس به طور فزایندهای از بیتکوین برای تأمین مالی عملیاتهای خود استفاده میکند.