about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

رژیم صهیونیستی؛ هدف حملات سایبری

یکی از شریان‌های اصلی اسرائیل هدف حمله‌ی سایبری قرار گرفته و برای چند ساعت تعطیل شده است.

موسسه خبری سایبربان: به نقل از اسوشیتدپرس، یکی از شریان‌های اصلی اسرائیل هدف حمله‌ی سایبری قرار گرفته و برای چند ساعت تعطیل شده است. مهاجمان پشت پرده‌ی این حمله از تروجانی برای هدف قرار دادن سامانه‌ی دوربین امنیتی به کاررفته در Carmel Tunnels استفاده کرده‌ و به این ترتیب این جاده را چندین ساعت با تعطیلی مواجه کرده و صدها هزار دلار زیان مالی به بار آورده‌اند.

بنا به اظهارات منبعی ناشناس خطاب به آسوشیتدپرس، کارشناسان رژیم اشغال‌گر تصور می‌کنند که این حمله کار یک گروه سرکش است و با توجه به سطح تخصصِ لازم بعید به نظر می‌رسد که پای نهادهای دولتی در میان باشد.
ستوان اسرائیلی، ژنرال بنی گانتز نیز چندی پیش هشدار داده بود که احتمال حمله‌ی سایبری به وب‌گاه‌هایی وجود دارد که هر روزه سرویس‌هایی را در اختیار شهروندان اسرائیلی قرار می‌دهند؛ ممکن است چراغ‌های ترافیک از کار بیافتند، یا فعالیت‌ بانک‌ها به حالت تعلیق دربیاید.

در سال جاری آسیب‌پذیری‌های موجود در سامانه‌هایی همچون دوربین‌های امنیتی به تیتر داغ خبرها تبدیل شده است. Craig Heffner، پژوهش‌گر فعال در زمینه‌ی آسیب‌پذیری‌‌ها، در کنفرانس بلک‌هت امسال که در لاس‌وگاس برگزار شد از نفوذ به دوربین‌های امنیتی پرده برداشت. وی گفت که توانسته آسیب‌پذیری‌های روز صفرمی را کشف کند که مهاجمان را قادر می‌سازند کنترل دوربین‌های ساخته‌شده توسط D-Link ،Trendnet ،Cisco ،Cisco ،IQInvision ،Alinking و 3SVision را در اختیار بگیرند.

هفنر می‌گوید این تهدید در نوع خود قابل ملاحظه است؛ هر فردی می‌تواند کنترل دوربین را دست گرفته و تصاویر آن را مشاهده کند. همچنین می‌توان از این آسیب‌پذیری‌ها برای یافتن سرنخی جهت ورود به شبکه و حمله به سامانه‌های داخلی استفاده نمود.

به گفته‌ی روزنامه‌ی اسرائیلی هاآرتص، تأسیسات و زیرساخت‌ها اهداف همیشگی مجرمان سایبری عامل حمله به اسرائیل محسوب می‌شوند. کارگزارهای Electric Corporation اسرائیل در هر ثانیه ۶،۰۰۰ حمله‌ی الکترونیکی منحصربه‌فرد را به ثبت می‌رسانند. در کنفرانسی که ابتدای امسال برگزار شد، هاآرتص گزارشی را از کارشناسان اطلاعاتی اسرائیل که در آن به ابعاد چنین حملاتی پرداخته شده بود، به چاپ رسانید.

فرمانده‌ی اسبق واحد سایبری و اطلاعات نظامی اسرائیل، کوهن، در این گزارش گفت: «ما در جهانی زندگی می‌کنیم که در آن در هر ثانیه ۵۰۰ میلیون حمله‌ی سایبری رخ می‌دهد. بیشتر این سامانه‌ها خودکار هستند، خصوصاً در شرایطی که امنیت در الویت باشد. این سامانه‌ها خودکار بوده و از راه دور و از طریق اینترنت یا غیره قابل کنترل می‌باشند؛ از این رو مقابل حملات سایبری آسیب‌پذیر به شمار می‌روند.»

رئیس‌جمهور رژیم غاصب، بنجامین نتانیاهو، گفت که اسرائیل با حملات پیوسته به سامانه‌ی آبی، شبکه‌ی برق، قطار و بانک‌ها دست‌به‌گریبان است. به همین دلیل زیرساخت‌ها‌یی همچون شرکت‌های الکتریکی در حال پایه‌ریزی برنامه‌های آموزشی برای مقابله با تهدیدات این‌چنینی هستند.

تازه ترین ها
سرقت
1405/07/16 - 18:11- جرم سایبری

سرقت اطلاعات ۱.۳ میلیون نفر در حمله سایبری به دادگاه‌های آریزونا

مقام‌های قضایی ایالت آریزونا اعلام کردند در پی یک حمله سایبری، هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۱.۳ میلیون نفر دسترسی پیدا کرده و بخشی از فایل‌های پشتیبان سامانه دادگاه‌های این ایالت را کپی کرده‌اند.

هزینه
1405/07/16 - 18:04- جنگ سایبری

هزینه ۳.۳ میلیارد دلاری حملات سایبری روسیه برای انگلیس

گزارش یک نماینده پارلمان انگلیس هشدار می‌دهد دولت این کشور تاکنون نتوانسته هزینه اقتصادی حملات سایبری، خرابکاری‌ها و تهدیدهای روسیه علیه زیرساخت‌های حیاتی را به‌طور دقیق محاسبه کند.

تصویب
1405/07/16 - 17:58- آمریکا

تصویب طرح امنیت سایبری نظام سلامت آمریکا

سنای آمریکا لایحه‌ای برای تقویت امنیت سایبری بخش سلامت را به تصویب رساند؛ طرحی که پس از حمله باج‌افزاری به شرکت چنج هلث‌کر (Change Healthcare) مطرح شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.