about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

برخی کارشناسان آمریکایی معتقدند حملات باج افزاری دولت بایدن را مجبور خواهد کرد نسبت به حوزه امنیت سایبری رویکرد تهاجمی‌تری داشته باشد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناس امنیت سایبری وال‌استریت ژورنال در گزارشی نوشت، انتظار می‌رود که شرکت‌های آمریکایی در سال 2022 با قوانین سخت‌گیرانه‌تری در حوزه امنیت سایبری روبرو شوند، زیرا حملات باج افزاری و سایر حملات سایبری علیه آژانس‌های، زیرساخت‌های حیاتی و شرکت‌های خصوصی دولتی ایالات‌متحده دولت فعلی را تحت‌فشار قرار داده‌اند تا سیاست‌های سایبری تهاجمی را اعمال کند.

سوجیت رامان (Sujit Raman)، معاون سابق دادستان کل در وزارت دادگستری آمریکا و یکی از اعضای شرکت حقوقی سیدلی آستین (Sidley Austin)، گفت:

من فکر می‌کنم کاری که دولت بایدن در سال گذشته انجام داده مختل‌کننده است. دولت به‌شدت از استانداردهای داوطلبانه فاصله گرفته و مایل به تحمیل استانداردهای اجباری بوده است. این شیوه‌ای مخرب است.

دولت بایدن به شرکت‌ها در برخی بخش‌ها دستور داده که اصول اعتماد صفر را در طراحی شبکه‌های خود رعایت کنند و همچنین کارکنانی را برای ارتباط با مقامات و گزارش حملات سایبری تعیین کنند.

دولت فعلی آمریکا همچنین به آژانس‌های فدرال دستور داده که شکاف‌های نرم‌افزاری را شناسایی و برطرف کنند و دستورالعمل‌هایی را برای تمام بخش‌های حیاتی که مدیریت می‌کنند ارائه کنند.

نهاد‌هایی مانند اداره امنیت حمل‌ونقل استانداردهایی را صادر کرده‌اند که اپراتورهای خطوط لوله را به بهبود امنیت سایبری و انجام ممیزی هدایت می‌کنند.

رامان گفت:

مقامات ایالات‌متحده احتمالاً در سال 2022 الزامات امنیت سایبری بیشتری را برای اپراتورهای سیستم تأمین آب و سایر شرکت‌های حیاتی معرفی خواهند کرد.

منبع:

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.