about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان معتقدند که رویکرد امنیت سایبری استرالیا، فاقد مشارکت شهروندان این کشور است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ استراتژی‌های امنیت سایبری استرالیا از پاسخ «کل جامعه» به مقابله با تهدیدات خارجی حمایت می‌کند، اما کارشناسان سیاسی معتقدند که تلاش‌ها برای تعامل با مردم بسیار کم است.

محققان دانشگاه فلیندرز (Flinders)، ۱۵۰۰ استرالیایی را مورد بررسی قرار دادند و تمرکز عمیقی روی 3 ایالت در اواخر سال ۲۰۲۰ برای ارزیابی نگرش عمومی نسبت به اعتماد سازمانی، سواد دیجیتال و درک تهدیدات سایبری داشتند.

یافته‌های پژوهشی که در «مطالعات دفاعی» منتشر شده، شکاف بین لفاظی‌های سیاست‌گذاری و اقدام را برجسته می‌کند. نویسندگان پاسخ استرالیا را «از بالا به پایین»، «تکنوکرات» و «نخبگان محور» توصیف می‌کنند.

براساس این مطالعه، نگرش و مشارکت شهروندان کلید انعطاف‌پذیری در برابر تهدیدات سایبری است و مداخله خارجی اغلب به دنبال تضعیف اعتماد به دموکراسی، دستکاری افکار عمومی، تزریق بی‌اعتمادی و تأکید بر شکاف‌های اساسی جامعه است.

به گفته کارشناسان، تداخل خارجی سایبری می‌تواند به اشکال مختلفی از جمله اطلاعات غلط، هک، داکسینگ، حملات باج‌افزاری، ترولینگ و استفاده از بات‌ها باشد.

رابرت منوارینگ (Robert Manwaring)، یکی از نویسندگان این مقاله و استادیار دانشگاه فلیندرز گفت :

«به طور کلی تلاش راهبردی معنادار کمی برای مشارکت دادن شهروندان در واکنش‌های تحت رهبری دولت وجود دارد، بدون توجه به آنچه اغلب «لایه اجتماعی» امنیت سایبری نامیده می‌شود.»

این تحقیق نشان می‌دهد که رویکرد سیاسی استرالیا تا حد زیادی مردم را منفعل و نه افرادی که درگیر و توانمند برای مبارزه با تهدیدات سایبری هستند، می‌داند.

مقاله حوزه‌های کلیدی را برجسته می‌کند که نگرش‌های عمومی در مورد دموکراسی، نهادها و تهدیدات سایبری خوراک بالقوه عوامل خارجی است.

پاسخ‌های نظرسنجی نشان می‌دهد که استرالیایی‌ها به درستی و صداقت مقامات دولتی، نفوذ بر سیاست‌گذاری، شفافیت و مسئولیت‌پذیری اعتماد ندارند؛ به عنوان مثال، حدود 80 درصد از پاسخ دهندگان به نظرسنجی عدم استفاده از مقامات دولتی برای منافع خصوصی را ویژگی اساسی دموکراسی می‌دانند، با این حال تنها 39 درصد این عمل را در استرالیا تأیید می‌کنند.

در حالیکه نهادهای خدمات عمومی و امنیتی پلیس و نیروهای مسلح از سطح بالایی از اعتماد برخوردار هستند، پاسخ دهندگان اکثراً موافق هستند که مؤسسات استرالیایی با افراد عادی ارتباط ندارند و از سوی منافع بزرگ اداره می‌شوند.

این مقاله اظهار داشت که چنین توهم‌هایی برای بهره‌کشی آماده است و می‌تواند پاسخ‌های دولتی به تهدیدات سایبری را مختل کند.

نتایج نظرسنجی همچنین نشان داد که شهروندان استرالیایی به توانایی خود در شناسایی اطلاعات غلط و نادرست آنلاین اعتماد ندارند و تنها 20 درصد به مهارت‌های سواد رسانه‌ای و دیجیتال خود «بسیار مطمئن» هستند.

محققان نتیجه‌گیری کردند که دفاع سایبری استرالیا با تمرکز قوی‌تر بر درک نگرانی‌ها و روایت‌های شهروندان تقویت می‌شود.

منوارینگ خاطرنشان کرد :

«ما باید رویکرد واقعی کل جامعه را تشویق کنیم، چیزی که مانند سوئد و فنلاند در حال ایجاد نفوذ قابل توجهی است.»

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.