about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

رویکرد آمریکا در همکاری‌های سایبری

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ پنتاگون اعلام کرد نیروهای مأموریت سایبری خود را برای همکاری با متحدان و شرکای خارجی خود به کار می‌گیرد. این وزارتخانه در جستجوی ایجاد ظرفیتی برای مشارکت در امنیت و پدافند سایبر است و به دنبال این است عملیات خود را در هرکجا که مناسب می‌داند، عمق ببخشد.
وزارت دفاع آمریکا قصد دارد اشتغال و همکاری بین‌المللی خود را در مناطقی مانند آسیا، اقیانوسیه و اروپا متمرکز کند. هدف پنتاگون از این کار، تشخیص تهدیدات مشترک و افزایش امنیت و ثبات بین‌المللی است.
با توجه به اینکه حفظ امنیت زیرساخت‌های حیاتی که منافع آمریکا به آن‌ها وابسته است، نیازمند همکاری با مناطق مذکور است، آمریکا می‌کوشد پیمان‌های قدرتمند بین‌المللی با کشورهای این مناطق منعقد کند.
پیمان ناتو نیز یکی از اهداف آمریکا برای همکاری‌های بین‌المللی است. پنتاگون برای جلوگیری از نفوذ روسیه و کنترل فعالیت‌های این کشور نیازمند توجه به ناتو است. همان‌گونه که روسیه در تلاش برای تقویت کشورهای آمریکای لاتین در حوزه‌ی سایبری است، آمریکا نیز کشورهای عضو ناتو را موردتوجه قرار داده و سعی می‌کند با تقویت فضای سایبر آن‌ها، سدی را برای گسترش قدرت سایبری روسیه ایجاد کند. یکی دیگر از دلایل آمریکا برای تقویت اعضای ناتو، جلوگیری از خطرهای سایبری عنوان‌ شده است.
همچنین آمریکا با تقویت کشورهای غرب آسیا خصوصاً کشورهای عربی حاشیه‌ی خلیج‌فارس، در تلاش است با افزایش اطلاعات این کشورها، آن‌ها را اغوا کند که ایران تهدید سایبری مشترک برای آن‌ها است.

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.