about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

مرکز فناوری و نوآوری رسا سازمان انرژی اتمی ایران با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، رویداد «دوشنبه‌های استارت‌آپی» را با هدف شناسایی طرح‌های سرمایه‌پذیر در حوزه‌ صنعت هسته‌ای برگزار می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، این رویداد که مختص دانشجویان، فارغ‌التحصیلان، فناوران، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌های فعال در حوزه صنعت هسته ای است به همت

مرکز فناوری و نوآوری رسا وابسته به سازمان انرژی اتمی ایران به‌ عنوان متولی تجاری‌سازی محصولات و خدمات فناورانه هسته‌ای کشور با رسالت ایجاد و توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری صنعت هسته‌ای و تسهیل و تسریع فرآیند توسعه و تجاری‌سازی محصولات فناورانه در صنعت هسته‌ای برگزار می شود.

یکی از اهداف اصلی برگزاری رویداد دوشنبه‌های استارت‌‏آپی، کاهش چالش جذب سرمایه برای کسب و کارها و برای مخاطبانی نظیر استارت ‏آپ‏‌های مستقر در شتاب‏دهنده‌ها و مراکز رشد، شرکت‌های دانش‌‏بنیان، کارآفرینان و فناورانی است که موفق به ایجاد نمونه اولیه محصول خود (MVP) شده‌اند و نیاز به جذب سرمایه برای رشد کسب و کار خود دارند.

مجموعه رویدادهای دوشنبه‌های استارت‌‏آپی برای برقراری ارتباط میان تیم‌های استارت‌آپی و طرح‌های سرمایه‌پذیر و سرمایه‌گذاران فعال در حوزه زیست‌بوم استارت‌آپی کشور تدارک دیده شده است و تا به حال تیم‌های متعددی، طرح‌های خود را در این سلسله رویداد، به سرمایه‌گذاران معرفی کرده‌اند.

رویداد پیوند نیز در راستای تکمیل چرخه ایده تا بازار و کمک به استارت ‏آپ‌ها و ایده‌پردازان برای توانمندسازی آن‌ها تدارک دیده شده است.

متقاضیان برای شرکت در این نوبت از رویداد دوشنبه‌های استارت‌آپی + پیوند می‌توانند به نشانی الکترونیک https://www.inif.ir/-/nuclear-industry مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است تمامی‌ هزینه‌های برگزاری رویداد توسط همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی تامین شده و ثبت‌نام برای معرفی استارت‌آپ‌ها و طرح‌های سرمایه‌پذیر در این فراخوان برای تمامی شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور، خلاق، استارت‌آپ‌ها یا پژوهشگران، مخترعان و فناوران، اعضای هیات‌علمی و دانشجویان و محققان دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و تحقیقاتی کشور آزاد و رایگان است.

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.