about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ژاپن از ربات جدیدی برای پاکسازی زباله های فضایی رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان یک شرکت ژاپنی با هدف پاکسازی مدار زمین از زباله های فضایی نوعی ربات جدید توسعه داده که قادر است با سوار شدن بر فضاپیما ماهواره های قدیمی را شناسایی و آنها را پاکسازی نماید.


مساله چگونگی کاهش و پاک سازی زباله های فضایی به یک نگرانی فزاینده در میان متخصصان و ستاره شناسان فضایی تبدیل شده است، چرا که شرکت هایی مانند اسپیس ایکس استارلینک، وان وب، آمازون کویپر،برای پرتاب ماهواره های بسیار زیاد خود برنامه ریزی کرده اند.البته بسیاری از ماهواره ها در مدار زمین دارای طول عمر بالایی هستند و بسیاری از آنها طوری طراحی شده اند که در نهایت با آتش گرفتن در فضا از بین میروند. اما همه آنها چنین سرنوشتی ندارند و به صورت زباله فضایی در مدار باقی می مانند.


شرکت فضایی ژاپنی اَسترواِسکِیل (Astroscale  )قصد دارد با وسیله نقلیه خود موسوم به اِلسا- اِم (ELSA-M)که یک فضاپیمای طراحی شده برای گرفتن و از مدار خارج کردن ماهواره‌های از کار افتاده است، خدمات پاکسازی زباله‌های فضایی خود را ارائه دهد.شرکت ژاپنی اَسترواِسکِیل (Astroscale  )جدیدترین ساخته خود را با هدف حذف بیش از ۲۲۰۰ ماهواره از کار افتاده معرفی کرد.


سخنگوی این شرکت گفت : زباله های فضایی میتوانند برخوردهای خطرناکی را ایجاد کنند. این فضا به طور وحشتناکی خطرناک است و باید در مورد آن اقدامی انجام شود.


شرکت اَسترواِسکِیل (Astroscale  ) تا حدودی توسط آژانس فضایی بریتانیا و آژانس فضایی اروپا(ESA) تامین مالی میشود و تلاش می‌کند اولین شرکتی باشد که استفاده تجاری از این سرویس پاکسازی و خارج کردن ماهواره‌ها از مدار را ارائه ‌دهد.


فضاپیمای اِلسا- اِم (ELSA-M) برای نمایش در سال ۲۰۲۴ برنامه‌ریزی شده است که در یک عملیات، یک ماهواره متعلق به شرکت وان‌وب را که از کار افتاده، از مدار خارج می‌کند.

 

 

 

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1405/06/13 - 15:05- آسیا

تصویب پیش‌نویس قانون رایانش ابری در قطر

پیش‌نویس قانون رایانش ابری قطر، قوانین پیشنهادی برای داده‌های دیجیتال، ارائه‌دهندگان ابر، حریم خصوصی و قابلیت همکاری را تعیین می‌کند.

تعرفه
1405/06/13 - 14:40- آمریکا

تعرفه پهپادهای آمریکایی تحت تدابیر امنیت ملی اعمال می‌شوند

تعرفه‌های جدید پهپادهای آمریکایی تا سقف ۱۰۰ درصد اکنون بر سیستم‌های منتخب هواپیماهای بدون سرنشین و تجهیزات مرتبط اعمال می‌شود.

جاسوس‌افزار
1405/06/13 - 14:34- جرم سایبری

جاسوس‌افزار علیه مخالفان و معترضان صربستانی

بر اساس تحقیقات کارشناسان پزشکی قانونی دیجیتال، دست‌کم ۱۴ شهروند صربستان از ماه دسامبر هدف جاسوس‌افزارهای پیشرفته قرار گرفته‌اند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.