about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

همزمان با آغاز هفته پژوهش از 12 محصول بومی در حوزه فن آوری کشور رونمایی و نمایشگاه صنعت بومی سایبری افتتاح گردید.

موسسه خبری سایبربان: به نقل از اداره کل تبلیغات دفاعی وزارت دفاع، همزمان با آغاز هفته پژوهش از 12 محصول بومی در حوزه فن آوری سایبری با حضور سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور رونمایی و نمایشگاه صنعت بومی سایبری افتتاح گردید.

در حاشیه مراسم رونمایی از این محصولات راهبردی، سردار دهقان در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت فوق العاده موضوع پدافند غیر عامل و سایبر در کشور ضرورت بومی سازی فناوری‌های سایبری و ابداع و خلق جدید در این حوزه اظهار داشت؛ بحمدالله امروز با اتکا به نبوغ و خلاقیت دانشمندان و متخصصان کشورمان گام‌های بسیار مثبت و بلندی در حوزه سایبر برداشته شده است.

وزیر دفاع در تشریح 12 محصول فناورانه که امروز در حوزه سایبری رونمایی گردید، از شرکت صنایع الکترونیک ایران به عنوان یکی از پیشتازان حوزه سایبری یاد کرد و افزود: خلق جدید و بومی سازی فناوری‌های سایبری از اولویت‌های مهم وزارت دفاع به شمار می‌رود.

سردار دهقان در ادامه گفت: با توجه به این رویکرد، بامأموریت دادن به صاایران به عنوان متولی این بخش در وزارت دفاع مصمم هستیم با شعار محوری پیش به سوی زیر ساخت بومی امن و با همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌های ذی ربط ضمن نهادینه سازی فناوری‌های مرتبط با حوزه سایبری، انشاءلله کشور را در این بخش به خودکفایی برسانیم. سیستم عامل بومی و امن که از دستاوردهای مشترک صاایران و شرکت‌های دانش بنیان و برخی دانشگاه‌ها به شمار می‌رود؛ می‌تواند یکی از دغدغه‌ها و نگرانی‌های جدی که عبارت از وابستگی زیر ساخت‌های حیاتی و حساس کشور به سیستم عامل خارجی است را بطور کامل رفع کند.

وی محصول "ضد بدافزار پادویش" را از دیگر دستاورهای رونمایی شده برشمرد و افزود: این دستاورد که توسط یکی از شرکت‌های فناور داخلی طراحی و ساخته شده، قادر است امنیت رایانه‌های شخصی و سازمانی را در مقابل انواع ویروس‌های مهاجم برقرار و تأمین کند.

"تلفن همراه امن" از دیگر محصولاتی است که وزیر دفاع در تشریح آن گفت: از آنجا که از عمده‌ترین دغدغه‌ها و نیازهای کاربران تلفن همراه ، امنیت ارتباطات و عدم شنود مکالمات آنان است، این محصول می‌تواند با ایجاد امنیت کامل و پایدار جلوی هرگونه مخاطره امنیتی و شنود را بگیرد.

سردار دهقان در ادامه با اشاره به دو دستاورد دیگر رونمایی شده ، از جمله "مسیر یاب بومی" و "سیستم انتقال نوری مخابرات" که توسط دو شرکت دانش بنیان و فناور کشورمان طراحی و ساخته شده است بیان کرد: طراحی و ساخت این دو محصول چشم انداز امید بخشی را در رسیدن به زیر ساخت‌های بومی و امن ترسیم می‌کند. وی از "سامانه تشخیص تهدیدات سایبری" ، "دیواره آتش پرسرعت و با ظرفیت بالا" ، "مرکز عملیات امنیت" و "دیواره آتش نرم افزار‌های کاربردی" به عنوان چهار محصول جدید در حوزه امنیت شبکه نام برد که قابلیت حفاظت از شبکه ‌های سازمانی در مقابله با تهدیدات هکرها و عملیات نفوذ را فراهم می‌کند که امروز با رونمایی از آنها گامی موثری در این حوزه برداشتیم.

وزیر دفاع با بیان اینکه از نیازهای مشترک وزارت دفاع، وزارت صنعت و معدن و دیگر بخش‌های صنعتی ،کنترل و نظارت بر زیر ساخت‌های صنعتی کشور می‌باشد، "سامانه کنترل صنعتی بومی" که در این مراسم رونمایی شد، می‌تواند این ماموریت مهم را انجام دهد.
ایشان در تشریح اهداف نمایشگاه صنعت بومی سایبری گفتند که این نمایشگاه با هدف شناسایی و ترویج محصولات و دستاوردهای تولید شده در حوزه سایبری کشور برپا شده و حضور بیش از 30 شرکت فناور و معرفی بیش از 100 محصول جدید سایبری در این نمایشگاه نشان از توانمندی و ظرفیت‌های بسیار خوبی است که در این حوزه راهبردی در کشورمان وجود دارد.

وزیر دفاع در پایان با تشکر و قدردانی از همه دست اندرکارن و فعالان حوزه سایبری در کشور و اعلام آمادگی وزارت دفاع برای حمایت و پشتیبانی از آنان تصریح کرد: دستاوردها و محصولات رونمایی و ارائه شده در این مراسم و نمایشگاه، نماد بارزی از ناکارآمد سازی تحریم‌ها و جنگ سایبری دشمنان و نشان دیگری از امواج نشاط آفرین «ما می‌توانیم» است که چرخه پیشرفت علمی را در همه زمینه‌ها سرعت بخشیده و تحقق بخش تدابیر حکیمانه و رهنمودهای ارزشمند ،راه گشا و بن بست شکن رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است./

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.