about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

رونمایی لنوو از دستبند هوشمند

مدتی است که دستبندهای هوشمند سلامتی وارد زندگی بشر شده اند و شرکت‌ها سعی می کنند با تولید یک دستبند سلامتی از رقبای خود در این زمینه عقب نمانند. همانطور که می‌دانید چندی پیش شرکت مایکروسافت اولین دستبند هوشمند خود را معرفی کرد اما حالا نوبت به شرکت لنوو رسید تا با معرفی دستبند Vibe Band، شانس خود را در این زمینه امتحان کند.

Vibe Band امکانات بیشتری را نسبت به ساعت‌های هوشمند در اختیار شما قرار می‌دهد که از جمله آن‌ها می‌توان به ثبت تعداد قدم‌های شما، کالری‌های سوخته شده، مسافت طی شده، سنجش کیفیت خواب و نمایش آخرین اطلاع ‌رسانی‌های گوشی هوشمند متصل شده اشاره کرد. با این دستبند حتی می‌توانید اقدام به ارسال پست‌هایی تا 150 کلمه، در شبکه‌های اجتماعی مثل فیس‌بوک، تویتر، وی چت و… نمایید.

طبق گفته شرکت سازنده، Vibe Band می‌تواند به دستگاه‌های اندرویدی و آیفون متصل شود. قرار است از اواخر ماه آینده این محصول 30 گرمی با قیمت 90 دلار و در رنگ‌های مختلفی از جمله مشکی، طلایی و سفید  به بازار عرضه شود.

تازه ترین ها
تأکید
1405/07/15 - 15:22- آسیا

تأکید کویت بر هوش مصنوعی و امنیت سایبری

شرکت زین کویت گفتگوها پیرامون حکمرانی هوش مصنوعی و امنیت سایبری را در نشست سایبری پیش برد.

ایجاد
1405/07/15 - 15:04- آسیا

ایجاد مرکز تاب‌آوی سایبری در امارات

شورای امنیت سایبری امارات و شرکت «SCC» با هدف ایجاد مرکز تاب‌آوری سایبری مشارکت کردند.

گسترش
1405/07/15 - 14:48- آسیا

گسترش همکاری‌های سایبری آذربایجان و بریتانیا

دو کشور آذربایجان و بریتانیا با هدف گسترش همکاری‌های سایبری، دیجیتال و هوش مصنوعی با یکدیگر گفتگو و تبادل نظر کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.