about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

جدیدترین نسخه از ربات پوشیدنی اسکلت بیرونی پایین تنه (ExoSkeleton) برای راه رفتن ۳ بیمار دارای ضایعه نخاعی بستری در بیمارستان توانبخشی رفیده دانشگاه علوم توانبخشی استفاده شد.

به گزارش  کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، جدیدترین نسخه از ربات پوشیدنی اسکلت بیرونی پایین تنه (ExoSkeleton) برای راه رفتن ۳ تن از بیماران ضایعه نخاعی بستری در بیمارستان توانبخشی رفیده استفاده شد.

ربات پوشیدنی اسکلت بیرونی «اکسوپد»، در حضور رئیس، معاون درمان، روسای بخش های فیزیوتراپی و ضایعات مغزی – نخاعی و معاون پژوهشی بیمارستان توانبخشی رفیده، برای راه رفتن سه تن از بیماران ضایعه نخاعی این بیمارستان استفاده شد.

ربات «اکسوپد» شخصی که بر روی لباس های توانخواه پوشیده می‌شود، قادر است وزن بیمار را تحمل کرده و با استفاده از چهار موتور الکتریکی پر قدرت در مفاصل لگن و زانو، پاهای بیمار را بصورت نرم و روان با الگوهای حرکتی گوناگون و سرعتهای مختلف حرکت دهد. بدین ترتیب بیمار ضایعه نخاعی قادر است در جابجایی های روزمره بدون نیاز به صرف انرژی چندانی به کمک اکسوپد شخصی راه برود.

افرادی که عمدتاً بدلیل ضایعه نخاعی دچار فلج پایین تنه (paraplegia) هستند و همچنین افراد دچار ضعف عضلانی و یا اختلال حرکتی در اندام تحتانی می‌توانند از «اکسوپد» برای جابجایی های روزمره استفاده کنند. برای استفاده از آن لازم است که توانخواه توانایی کافی در کنترل بدن خود به کمک دستهایش را داشته باشد.

به گفته دکتر محمدحسن آذرسا رئیس بخش فیزیوتراپی بیمارستان توانبخشی رفیده، تعامل نزدیک و کاربردی میان حوزه‌های فناوری و مهندسی با حوزه توانبخشی، می‌تواند به خلق پروژه‌های فناورانه میان‌رشته‌ای و تولید و ارتقای محصولات کاربردی و پیشرفته منجر شود و چالش‌های حوزه سلامت و مشکلات پیش روی بیماران را حل کند.

آذرسا ابراز امیدواری کرد، با حمایت و مساعدت ریاست بیمارستان و امضای تفاهم نامه همکاری با شرکت سازنده این ربات، در سال آینده بتوانیم از این ربات پیشرفته در جهت کمک به راه رفتن بیماران ضایعه نخاعی در بخش فیزیوتراپی بهره ببریم.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.