about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

اوکراین از ربات‌های رزمی جدید «کامیکازه» برای مقابله با روسیه رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان، اوکراین در حال توسعه ارتش ربات‌ها است تا در صفوف وسایل نقلیه بدون سرنشین خود در خط مقدم علیه نیروهای روسی قرار گیرند.

میخائیلو فدوروف (Mykhailo Fedorov)، وزیر تحول دیجیتال اوکراین، در پستی در X، توییتر سابق، نوشت :

«آزمایشات روی 25 ربات ساخت اوکراین که برای ارتش طراحی شده‌اند، انجام شده است. ربات‌ها از برجک‌های راه دور تا ربات‌های کامیکازه (kamikaze) را شامل می‌شود و فناوری‌ها و نوآوری‌ها کلید پیروزی ما هستند.»

اوکراین سرمایه‌گذاری هنگفتی را در فناوری بدون سرنشین، با هواپیماهای بدون سرنشین و آبی خود (پهپادها) که اغلب در تیتر خبرها قرار می‌گیرند، انجام داده تا دارایی‌های روسیه در دریای سیاه را هدف قرار دهند و همچنین به خود مسکو ضربه ‌زنند.

کارشناسان معتقدند که جنگ اوکراین باعث افزایش بی‌سابقه توسعه فناوری بدون سرنشین شده، به طوری که اشکال جدیدی از وسایل نقلیه بدون سرنشین به طور مداوم ظاهر می‌شوند و با ادامه جنگ در حال تکامل هستند.

فدوروف اوایل این ماه اظهار داشت که اوکراین به دنبال افزایش تجربه در زمینه پهپادها به سایر حوزه‌های نوآوری نظامی و راه‌اندازی «ارتش ربات‌ها» است.

وی افزود :

«تیم ما آماده همکاری با هر کسی است که بتواند به ما در تقویت جبهه ما از نظر فناوری کمک کند.»

به گفته محققان، روسیه همچنین ربات‌هایی را توسعه داده که ظاهراً در اوکراین مورد استفاده قرار خواهند گرفت، از جمله ربات رزمی مارکر (Marker) مجهز به هوش مصنوعی، که می‌تواند با انواع مختلف پهپادها از جمله خودروهای کامیکازه مقابله کند.

ساموئل بِندِت (Samuel Bendett)، از مرکز تحلیل‌های دریایی، در ماه ژانویه امسال ادعا کرد :

«ایده پشت ربات رزمی مارکر روسیه این است که یک سرباز را در مأموریت‌های خطرناک جایگزین و مأموریت‌ها را مؤثرتر کند. هدف اصلی ساخت چنین سیستم‌هایی این است که آنها را قابل مصرف کنیم.»

اوکراین اغلب از وسایل نقلیه کامیکازه بدون خدمه و قابل مصرف برای حمله به روسیه، به ویژه در پایگاه‌های دریایی دریای سیاه خود در سواستوپل و در منطقه کراسنودار، نزدیک به کریمه، استفاده می‌کند.

محققان عنوان کردند که کیِف تأسیسات مسکو در شهر بندری نووروسیسک را هدف قرار داده و وزارت دفاع روسیه مرتباً اوکراین را به حملات پهپادی در خاک خود متهم می‌کند.

روسیه در پستی در تلگرام اعلام کرد که چندین پهپاد بال‌ثابت در چند ساعت گذشته به مناطق بلگورود هم‌مرز با شمال شرق اوکراین و تولا در جنوب مسکو، حمله کرده‌اند. پدافند هوایی پهپادهای ورودی را سرنگون کرد.

بنابر ادعای کارشناسان غربی، مسکو همچنین به طور مرتب از پهپادهای کامیکازه شاهد-131 و -136 ساخت ایران برای حمله به اهداف اوکراینی در سراسر کشور در طول جنگ استفاده کرده است.

Paragraphs
1
1

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.