about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

اسپیس‌ایکس به تازگی از نسل جدید دیش اینترنت ماهواره‌ای استارلینک برای کاربران خانگی رونمایی کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ اسپیس‌ایکس به تازگی از نسل جدید دیش اینترنت ماهواره‌ای استارلینک برای کاربران خانگی رونمایی کرده است. دیش جدید اینترنت ماهواره‌ای استارلینک با طراحی ظریف‌تر محدوده بیشتری را پوشش داده و اینترنتی با سرعت بالاتر ارائه می‌کند و از استاندارد IP67 مقاومت در برابر نفوذ آب برخوردار است.

بر اساس اعلام pcmag مهم‌ترین تغییر در این دیش جدید به طراحی ظاهری و استند آن برمی‌گردد که در مدل پیش‌فرض دیگر چرخشی نیست. البته می‌توان پایه متفاوت برای نصب آن روی پشت‌بام نیز تهیه کرد. اندازه این دیش استارلینک در مقایسه با نسل قبلی کمی بزرگ‌تر شده است. ارتفاع این دستگاه به حدود 60 سانتی متر رسیده و پهنای آن هم 30 سانتی متر است.

تصویر مشخصات نسل جدید دیش‌های استارلینک

مشخصات نسل جدید دیش‌های استارلینک

اسپیس‌ایکس در این محصول از استاندارد بالاتر IP67 برای مقاومت در برابر نفوذ آب و گردوغبار استفاده کرده است. در مشخصات جدید دیش جدید استارلینک آمده که مصرف انرژی این دستگاه به‌طور میانگین بین 75 تا 100 وات است که نسبت به مصرف 50 تا 75 وات در دیش‌های نسل قبلی اندکی افزایش یافته است.

دیش جدید استارلینک

اسپیس‌ایکس اعلام کرده که این دیش با روتر جدید نسل 3 همراه می‌شود که از وای‌فای 6 و دو درگاه اترنت بهره می‌برد. در ادامه باید گفت که تاکنون اطلاعات بیشتری درباره قیمت و تاریخ عرضه این محصول منتشر نشده است.

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.