about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

چین، از پلتفرم منبع باز هوش مصنوعی رونمایی می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ چین، یک پلتفرم منبع باز هوش مصنوعی را راه‌اندازی کرد تا به‌‎طور مشترک توسعه جهانی صنعت پررونق را ارتقا بخشد.

پلتفرم « Dubhe» در اکتبر سال 2018 راه‌اندازی شد و نزدیک به 100 محقق در این پروژه شرکت کردند. هدف این پلتفرم، تبدیل شدن به یک رهبر صنعتی با جعل اکوسیستم همکاری هوش مصنوعی و تسهیل پیشرفت صنعت است.

ژو شیکیانگ (Zhu Shiqiang)، مدیر آزمایشگاه ژچیانگ (Zhejiang) در شرق ایالت ژچیانگ چین گفت :

«ما امیدواریم که بتوانیم نیروهای پیشرو در صنعت نوآوری را جمع کنیم تا یک پلتفرم و چارچوب با کارآیی بالا برای توسعه الگوریتم‌های هوش مصنوعی و تحقیقات مصنوعی مستقل و اکوسیستم صنعتی ایجاد کنیم.»

این آزمایشگاه، که به‌طور مشترک به‌وسیله دولت استانی ژجیانگ، دانشگاه ژجیانگ و گروه علی‌بابا ساخته شده، مناطق اصلی مانند : حمل و نقل هوشمند، امور مالی هوشمند، شهر هوشمند، مراقبت‌های بهداشتی هوشمند و روباتیک را در بر می‌گیرد.

پان یانه (Pan Yunhe)، عضو آکادمی مهندسی چین و دانشمند ارشد هوش مصنوعی در آزمایشگاه ژچیانگ اظهار داشت :

«مشارکت سازمان‌های صنایع مختلف، پایه و اساس محکمی را ایجاد کرده است. من مشتاقانه منتظر هستم که یک جامعه تحقیقاتی رو به رشد در پلتفرم، مشغول مطالعه الگوریتم‌های هوش مصنوعی باشد. امیدوارم که پلتفرم منبع باز هوش مصنوعی Dubhe بتواند کاربرد فناوری‌های هوش مصنوعی در صنایع مختلف را به سمت جلو سوق دهد.»

پلتفرم Dubhe به‌طور مشترک به‌وسیله آزمایشگاه ژجیانگ، فناوری «Oneflow» پکن، آکادمی فناوری اطلاعات و ارتباطات چین ، دانشگاه ژجیانگ و دیگران ساخته شده است.

منبع:

تازه ترین ها
گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.

مذاکرات
1405/06/30 - 19:03- آمریکا

مذاکرات وزیر خزانه‌داری آمریکا و معاون نخست‌وزیر چین در نیویورک

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده و هه لیفنگ، معاون نخست‌وزیر چین، مذاکرات خود را در نیویورک به پایان رساندند.

مدیرعامل
1405/06/30 - 18:36- هوش مصنوعي

مدیرعامل انویدیا مخالف کاهش سرعت توسعه هوش مصنوعی است

جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، با درخواست‌ها برای کاهش سرعت توسعه هوش مصنوعی و مقررات ایمنی در حوزه هوش مصنوعی مخالف است.