about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

رونمایی از سه ایموجی جدید

در نیمه دوم سال 2018 از چند شکلک جدید یا همان ایموجی جدید رونمایی خواهد شد.


به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از اینگجت؛ طبق اعلام کارشناسان قرار است در نیمه دوم سال 2018 از سه ایموجی جدید رونمایی شود. طبق بررسی‌های صورت گرفته این ایموجی‌ها شامل شکلکی با موی قرمز، کانگورو و سافت بال هستند که تا امروز تأییدشده‌اند.
طبق تحقیقاتی که صورت گرفته تنها مشکلی که بر سر راه این شکلک‌های جدید وجود دارد، برداشت‌های متفاوت از آن‌ها است، زیرا افراد عموماً برای بیان احساساتشان در شبکه‌های اجتماعی، پیامک و... اقدام به ارسال شکلک می‌نمایند و درصورتی‌که این شکلک‌ها احساسات را به‌درستی منتقل نکنند، ممکن است سوءتفاهم‌های جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشند. فرض کنید قصد دارید تا به مخاطب خود القا کنید که عصبانی هستید اما شکلکی که ارسال می‌کنید موجب گردد تا طرف مقابل احساس کند، قصد مسخره کردنش رادارید، به نظر شما بعدازاین سوءتفاهم چه اتفاقی خواهد افتاد؟
«جرمی برگ» عضو کمیته  «Unicode Emoji» گفت: «یکی از محبوب‌ترین ایموجی‌ها شکلکی با موهای قرمز بوده که در کنار آن ایموجی مربوط به سافت بال و کانگورو رونمایی خواهد شد.»
در اجلاس «Unicode Technical Meeting» که در ماه ژانویه 2018 برگزار می‌شود تصمیم نهایی برای ارائه ایموجی ها گرفته می‌شود که تا امروز فقط همان سه شکلک مورد تأیید قرارگرفته‌اند.

 

تازه ترین ها
فراخوان
1405/06/22 - 08:41- آسیا

فراخوان هند برای دفاع دیجیتال متحد در بریکس

هند هشدار امنیت سایبری صادر کرد و خواستار دفاع دیجیتال متحد در کشورهای بریکس شد.

حمله
1405/06/22 - 08:25- جرم سایبری

حمله سایبری به زیرساخت شرکت مالزیایی Duopharma Biotech

شرکت مالزیایی «Duopharma Biotech» وقوع حمله سایبری به زیرساخت‌های خود و سرقت برخی فایل‌های داده را تأیید کرد.

درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.