about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بر اساس اخبار منتشر شده در روزهای اخیر، شرکت ARTsys360، از معرفی تازه‌ترین سامانه ضد پهپاد خود در نشست ISDEF 2019، خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مدیران شرکت ARTsys360 اسرائیل، از معرفی تازه‌ترین فناوری راداری ضد پهپاد خود در اجلاس ISDEF 2019 -که از 4 تا 6 ژوئن در تل‌آویو برگزار خواهد شد- خبر دادند.

بر اساس گزارش‌های غیررسمی منتشرشده در مورد این فناوری، بهره‌گیری از این تکنولوژی، اشراف 360 درجه‌ای با زاویه 45 درجه بالاتر و پایین‌تر از افق را برای کاربران، بدون نیاز به هیچ‌گونه تحرک مکانیکی، فراهم می‌کند.

رادار جدید این شرکت -که RS360-400 نام دارد و برای شناسایی و تشخیص هواپیماهای بدون سرنشین به کار می‌رود- یک سامانه ردیاب سبک، کم‌هزینه، کم‌مصرف و کم‌حجم است. این سامانه می‌تواند اهداف انسانی، پرواز پهپادها و سایر وسایل نقلیه را به صورت 360 درجه و شعاع چند صد متر، تشخیص دهد.

الگوریتم پیشرفته به کار رفته در این نوع از سامانه‌های راداری، به کاربران اجازه می‌دهد که با استخراج اطلاعات مسیر ورود سیگنال‌های هدف، مکان فیزیکی هر شی‌ء را در برد مفید دستگاه یادشده، شناسایی کند.
 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.