about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک شرکت مخابراتی روز گذشته و در کنگره جهانی موبایل از دو ربات مجهز به فناوری ۵G رونمایی کرد که قادر به برقراری ارتباط با یکدیگر بودند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، روز گذشته شرکت مخابراتی ورایزون از ۲ ربات در کنگره جهانی موبایل رونمایی کرد که از فناوری نسل پنجم اینترنت همراه و «رایانش اج موبایل» (mobile edge computing ) برای برقراری ارتباط با یکدیگر استفاده می‌کردند.

«رایانش اج» با استفاده از فناوری واقعیت افزوده و یادگیری ماشینی انبوهی از اطلاعات جمع آوری شده در محل (محیط کارخانه، دکل نفتی یا فضای اداری) را تحلیل می‌کند و نیازمند نوعی از فرایند سریع انتقال اطلاعات است که فقط سیگنال‌های ۵G آن را فراهم می‌کنند.

ریما قریشی مدیر ارشد استراتژی ورایزنون در این مراسم گفت: هنگامیکه بیش از یک ربات در محیطی فعالیت می‌کنند، مشکلاتی به وجود می‌آید زیرا آنها فقط ماشین هستند و نمی‌توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. فناوری ۵G کمک می‌کند تا ربات‌ها با یکدیگر و همچنین دستگاه‌های مختلف ارتباط برقرار کنند.

ربات‌های متصل به اینترنت و هوشمندتر برای کارآمدتر کردن اتوماسیون در فضای کارخانه، نظارت از راه دور و کاهش هزینه‌ها ضروری هستند.

در این مراسم دو ربات روی صحنه حاضر شدند که یکی از آنها شبیه سگ و دارای ۴ پا بود و جی جی نام داشت. ربات دیگر بدنه‌ای جعبه‌ای شکل و «مکیل» نام داشت. این ربات مجهز به چرخ بود.

به گفته قریشی برای آموزش به ربات‌ها، مهندسان به طور ناگهانی جلوی آنها می‌پریدند، ربات‌های دیگر را به مسیر حرکت آنها می‌فرستادند یا جعبه‌هایی را در مسیرشان پرتاب می‌کردند. البته در این فرایند هیچیک از مهندسان یا ربات‌ها آسیبی ندیدند.

Paragraphs
ربات

منبع:

تازه ترین ها
جریمه
1405/05/31 - 13:41- اروپا

جریمه شرکت اوبِر به دلیل تعلیق خودکار رانندگان

رگولاتور هلندی، شرکت اوبِر را به دلیل تعلیق خودکار رانندگان ۹۶۶ میلیون دلار جریمه کرد.

توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.

برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.