رونمایی از راهبرد ملی امنیت سایبری در کنفرانس فیلیپین
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ ایوان جان ای. اوی (Ivan John E. Uy)، دبیر بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات (DICT) در اولین کنفرانس «Cybersphere» فیلیپین که، اوایل این ماه برگزار شد، بر نقش دولت، بخش خصوصی و گروههای شهروندی در ایجاد کشوری مقاوم در برابر سایبری تأکید کرد. این رویداد 2 روزه حدود 500 شرکت کننده و 30 غرفهدار از 10 کشور را به خود جذب کرد.
«APAC Expo Pte» مستقر در سنگاپور، حق انحصاری برگزاری کنفرانس و نمایشگاه بینالمللی را طی 5 سال آینده با حمایت بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات و مرکز تحقیقات و هماهنگی جرایم سایبری (CICC) فیلیپین دارد.
اوی در سخنرانی ویدیویی خوشآمدگویی خود، به امنیت سایبری، حکومت الکترونیک و اتصال به عنوان ستونهای حیاتی تحول دیجیتالی کشور اشاره کرد.
در حوزه امنیت سایبری، بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات برنامه ملی امنیت سایبری 2023-2028 را توسعه داده که بر رویکرد مبتنی بر ریسک تأکید و بر شناسایی زیرساختهای اطلاعاتی حیاتی براساس اهمیت و تأثیر اقتصادی بالقوه آنها در صورت نقض تمرکز دارد.
طرح ملی امنیت سایبری 2023-2028 برای تصویب به رئیس جمهور ارائه شده، در حالیکه یک کمیته بین سازمانی اکنون به شدت در حال بحث در مورد تمام مفاد آن است.
دبیر بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات فیلیپین گفت :
«ما امیدواریم که پس از تصویب این راهبرد، هدفمان برای اطمینان از امنیت فضای سایبری برای هر فیلیپینی بیشتر تضمین شود.»
الکساندر کی راموس (Alexander K. Ramos)، مدیر اجرایی مرکز تحقیقات و هماهنگی جرایم سایبری، این رویداد را یک موفقیت بزرگ ارزیابی کرد، زیرا به عنوان یک پلتفرم مؤثر برای همه ذینفعان به منظور آشنایی با آخرین روندها و بحث در مورد مسائل مربوط به امنیت سایبری و فناوریهای ابری عمل کرد.
راموس، اظهار داشت که امنیت سایبری دغدغه همه است و باید همه بخشها را برای مقابله با جرایم سایبری مشارکت کنند.
اندرو ماریوت (Andrew Marriott)، مدیر عامل APAC Expo خوشبین بود که Cybersphere فیلیپین با رشد مورد انتظار در بازار رویدادها به رشد خود ادامه خواهد داد.
وی توضیح داد :
«با توجه به اینکه رشد آینده اقتصاد فیلیپین بسیار مثبت به نظر میرسد، من صمیمانه امیدوار هستم که بسیاری از فرصتهای سرمایهگذاری برای ادامه توسعه یک شبکه ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات انعطافپذیر استفاده شود.»
علاوه بر بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات و مرکز تحقیقات و هماهنگی جرایم سایبری، ماریوت همچنین از سایر سازمانهای دولتی که از کنفرانس حمایت کردند، مانند پلیس ملی فیلیپین، گروه مقابله با جرایم سایبری پلیس ملی فیلیپین (PNP-ACG) و سرویس مدیریت فناوری اطلاعات فیلیپین (PNP-ITMS )، سازمان ملی بررسی جرایم (NBI) و هیئت تبلیغات گردشگری فیلیپین تشکر و برای بخش خصوصی، از حامیان مالی «GCash»، «PLDT»، «Unionbank»، «Nabua Law»، «Globaltronics» و «DOOH» تشکر کرد.