about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

رونمایی از اولین گوشی هوشمند ساخت گوگل

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ گوگل با دنبال کردن استراتژی مشابه آیفون اپل، قصد دارد گوشی ساخت خود را با سریع‌ترین تجربه اندرویدی تا پایان سال عرضه کند.

مزایای این گوشی می‌تواند اختصاصی بودن اپلیکیشن ها، سرعت‌بالای اپلیکیشن ها و سرعت به‌روزرسانی امنیتی گوشی باشد که آن را متفاوت از سایرین می‌کند.

در حال حاضر برند نکسوس را سازندگانی مانند هوآوی، ال‌جی و بعضاً اچ تی سی برای گوگل ساخته‌اند اما گوشی مذکور از الف تا ی آن را شبیه آیفون اپل، توسط مهندسان گوگل طراحی و ساخته می‌شود.

دانلود و نصب اپلیکیشن ها بدون واسطه خواهد بود و مانند سایر گوشی‌های اندرویدی نیازمند تأییدیه مهندسان گوگل نخواهد بود چراکه خود این مهندسان گوگل هستند که اپ ها را طراحی و عرضه می‌کنند و بنابراین مشکل زمانی به‌روزرسانی وجود نخواهد داشت.

گوگل می‌خواهد با توسعه کارخانه‌ای، یکی از مشکلات بزرگ گوشی‌های اندرویدی، یعنی عمر باتری را حل کند و از سوی دیگر کاربران با مشخصات فنی پایین نیز قادر به لود کردن اپ های سنگین باشند، کاری که این روزها سازندگان اندرویدی با افزایش رم/حافظه موقت سعی در جبران آن دارند.

به همین خاطر ورود «ریک اوسترلو» پرزیدنت سابق موتورولا موبیلیتی به بخش مدیریت سخت‌افزار گوگل می‌تواند استراتژی جدید را سریع‌تر به جلو ببرد.

البته ساندر پیچای مدیر اجرایی گوگل ضمن تأیید ساخت گوشی اختصاصی، از ادامه همکاری با سازندگان اندرویدی برند نکسوس خبر داده و تأکید کرده است که این همکاری قطع نخواهد شد.

تازه ترین ها
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

صدرنشینی
1405/07/19 - 18:45- هوش مصنوعي

صدرنشینی امارات در یکپارچه‌سازی هوش مصنوعی

امارات متحده عربی در زمینه به‌کارگیری هوش مصنوعی در بخش‌های کلیدی، رتبه نخست جهان را کسب کرد.

افزایش
1405/07/19 - 17:02- هوش مصنوعي

افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ رفلکشن اِی‌آی توسط انویدیا

شرکت انویدیا در حال مذاکره برای افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ متن‌باز رفلکشن اِی‌آی یا تصاحب آن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.