about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

رونق بازار تجهیزات هوشمندسازی در ایران

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شکرالله قلی زاده اظهار داشت: نیاز به هوشمندسازی مدارس و سالن‌های کنفرانس و اتاق‌های جلسات پیشرفته (VIP ROOM‌ها) به‌تازگی افزایش‌یافته و ازاین‌رو بازار ابزارهای الکترونیکی مرتبط با این حوزه داغ شده است.

وی گفت: بازار تجهیزات هوشندسازی شامل هوشمندسازی مدارس، هوشمند سازی منازل و ساختمان و هوشمند سازی پارکینگ و بازار تجهیزات سیستم‌های کنفرانس شامل کنفرانس صوتی، کنفرانس ویدئویی، لابراتوار زبان و سوئیچینگ است.

این عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با اشاره به افزایش فعالیت فعالان حوزه هوشمند سازی مدارس و آموزش در پی تغییر روندهای اخیر، گفت: اخیراً طیف وسیعی از ابزارهای هوشمندسازی صوتی و ویدئویی به‌ویژه در حوزه‌های آموزش و کنفرانس به بازار ایران واردشده‌اند.

وی تصریح کرد: یکی از ابزارهای سالن‌های کنفرانس، ویدئو وال است که از قرار گرفتن چندین نمایشگر در کنار یکدیگر نمایشگری در ابعاد بزرگ ساخته می‌شود. استفاده از این سیستم نمایش یکپارچه در ابعاد کوچک‌تر اخیراً در ایران مرسوم شده است.

این عضو سندیکای تولیدکنندگان رایانه با اشاره به حضور محصولات جدید به بازار تجهیزات هوشمندسازی مدارس و سالن‌های کنفرانس ایران، گفت: به‌زودی برای نخستین بار دو با همکاری دو پارتنر تایوانی آتن و نیولاین ویدئو وال 32 در 32 پنل در ایران ارائه خواهد شد.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.