about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بزرگترین ارائه خدمات اینترنت روسیه طی گزارشی، از شکسته شدن رکورد حملات منع سرویس به سازمان های روس در سال 2022 خبر داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ روس تلکام، بزرگترین ارائه دهنده خدمات اینترنت در روسیه مدعی شد در سال 2022 رکورد سالانه حملات منع سرویس یا همان دیداس به سازمان های این کشور شکسته شد.

هکرهای هر دو طرف جنگ میان روسیه و اوکراین در سال 2022 به دفعات سعی کردند با استفاده از این روش سرویس های حیاتی و مهم را مختل کنند. (معمولا این حملات با هدف مقابله به مثل در برابر اظهارات یا اقدامات صورت گرفته در طول جنگ انجام می شده است)

طبق گزارش منتشر شده از سوی روس تلکام، متخصصین در سال 2022 توانستند 21.5 میلیون حمله وب جدی به حدود 600 سازمان روس در حوزه های مختلف از جمله ارتباطات، مالی، خرید و فروش و عمومی را به ثبت برسانند. 

قوی ترین حمله دیداس ثبت شده از سوی روس تلکام، 760 گیگابایت بر ثانیه بود. (تقریبا دو برابر بزرگی رکورد سال گذشته) طولانی حمله دیداس ثبت شده نیز حدودا 3 ماه به طول انجامیده است!

مسکو نیز بیشترین منطقه ای که در سال 2022 مورد حمله دیداس قرار گرفته است. دلیل این موضوع می تواند وجود شرکت های مهم و تاپ روسیه در این شهر باشد. بر اساس ادعای روس تلکام، این ارائه دهنده بیش از 500 هزار حمله دیداس به نهادهای شهر مسکو را به ثبت رسانده است. 

روس تلکام ادعا می کند منشا این حملات اکثرا مبتنی بر نشانی های آی پی فعال در آمریکاست و اکثر اهداف، مرتبط با حوزه بانکداری می باشد.

طبق گزارش روس تلکام تقریبا 80 درصد حملات انجام شده به نهادهای روس، از نوع دیداس بوده است. هدف قرار گیری آسیب پذیری های موجود در وبسایت ها از دیگر موارد ثبت شده به شمار می آیند. 

روس تلکام بر این باور است که این حملات سایبری با هدف ایجاد اختلال در بخش های حساس اقتصادی و دسترسی به پایگاه های داده حاوی اطلاعات مالی و داده های شخصی مشتریان انجام شده است.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.