about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

روسیه و هند در مسیر تعمیق همکاری امنیت سایبری

مقامات رسمی روسیه و هند، برنامه دو کشور برای گسترش همکاری امنیت سایبری خود را در آینده ای نزدیک، اعلام کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان و به نقل از خبرگزاری تاس (TASS)، دولت روسیه و هند، خبر برنامه دو کشور برای افزایش تعاملات حوزه امنیت سایبری، با یکدیگر را تایید کردند. 

این موضوع، طی جلسه ای میان مشاور امنیت ملی نخست وزیر هند، ایجیت دوال (Ajit Doval) و معاون وزیر امور خارجه شورای امنیت روسیه، اولگ خارموف (Oleg Khramov)، در دهلی نو مطرح شده است.

بر اساس گزارش های منتشر شده، طرفین قصد خود را برای گسترش همکاری های عملی، از جمله تبادل اطلاعات تکنولوژیک و استفاده از فناوری اطلاعات برای جلوگیری از پیشبرد مقاصد جنایی و تروریستی تایید کردند. 

تاکید خارموف و دوال بر اهمیت تصویب مقررات، هنجارها و اصول رفتار مسئولانه کشورها در فضای سایبری تحت نظارت سازمان ملل متحد نیز، از دیگر نقاط برجسته این نشست، محسوب می شود. آنها حفظ فعالیت گروه کارشناسان دولتی سازمان ملل، درباره تحولات در حوزه فناوری اطلاعات و مخابرات، به عنوان مقدمه ای برای تصویب قوانین، هنجارها و اصول استفاده از فناوری اطلاعات را خواستار شدند. 

بر اساس گزارش شورای امنیت روسیه؛ طرفین، نگرانی های مشترک خود را نسبت به تهدیدات موجود در زمینه فناوری اطلاعات و امنیت سایبری، در طول این نشست، مورد نقد و بررسی قرار داده اند.
 

تازه ترین ها
توقف
1405/07/11 - 13:54- آمریکا

توقف قانون مینه‌سوتا مبنی بر ممنوعیت تصاویر برهنه‌سازی‌شده

دادگاه تجدیدنظر ایالات متحده قانون مینه‌سوتا مبنی بر ممنوعیت تصاویر برهنه‌سازی‌شده را در جریان شکایت ایکس اِی‌آی متوقف کرد.

تشدید
1405/07/11 - 13:20- آمریکا

تشدید مخالفت دوحزبی در آمریکا با دوربین‌های پلاک‌خوان هوش مصنوعی

در پی افزایش نگرانی‌های دوحزبی درباره استفاده از دوربین‌های پلاک‌خوان خودکار مبتنی بر هوش مصنوعی، دو طرح قانونی جدید در کنگره آمریکا ارائه شده که شرکت‌هایی مانند فلوک و سایر ارائه‌دهندگان این فناوری را با فشار سیاسی فزاینده‌ای روبه‌رو کرده است.

دستور
1405/07/11 - 13:19- آسیا

دستور نخست‌وزیر ژاپن برای ادغام هوش مصنوعی پیشرفته

نخست‌وزیر ژاپن دستور تدوین طرحی برای ادغام هوش مصنوعی پیشرفته را صادر کرد.