about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انگلیس مدعی است روسیه عامل حمله سایبری به شرکت ویاست است. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت خارجه انگلیس در گزارشی مدعی شد آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس بر این باورند که روسیه ممکن است در حملات سایبری برنامه‌ریزی‌شده به اوکراین، به‌ویژه، به شرکت مخابراتی ویاست (Viasat) و شبکه اینترنت ماهواره‌ای دست داشته باشد.

وزارت خارجه انگلیس گزارش داد اتحادیه اروپا، بریتانیا، ایالات‌متحده و سایر متحدان اعلام کرده‌اند که روسیه پشت یک سری حملات سایبری پس از تهاجم مجدد به اوکراین قرار دارد. حمله اخیر به شرکت مخابراتی ویاست آمریکا عواقب جدی برای کل قاره داشته و در عملکرد مزارع بادی و فعالیت کاربران اینترنت در اروپای مرکزی اختلال ایجاد کرده است. 

این گزارش ادعا می‌کند که سازمان‌های اطلاعاتی بریتانیا و آمریکا معتقدند روسیه عامل حمله 24 فوریه به ویاست بوده است. اگرچه احتمالا ارتش اوکراین هدف اولیه بوده است، سایر کاربران نیز ازجمله کاربران تجاری اینترنت نیز تحت تأثیر حمله قرارگرفته‌اند. وزارت خارجه انگلیس مدعی است این حمله سایبری حدود یک ساعت قبل از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین آغازشده است.

مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس نیز ادعا کرده سازمان اطلاعات نظامی روسیه در حملات 13 ژانویه به وب‌سایت‌های دولتی اوکراین و نصب برنامه هک ویسپرگیت (Whispergate) دست داشته است.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/06/01 - 12:51- هوش مصنوعي

افزایش قیمت ۱۵ درصدی محصولات انویدیا

مشتریان انویدیا از افزایش قیمت‌های بالای ۱۵ درصد مرتبط با هوش مصنوعی مطلع شدند.

تدوین
1405/06/01 - 12:30- آمریکا

تدوین استاندارد برای مراکز داده در سن خوزه آمریکا

شهر سن خوزه در حال تدوین استانداردهای یکسان برای مراکز داده آینده و سایر پروژه‌های بزرگ مصرف انرژی است.

تأیید
1405/06/01 - 12:10- آمریکا

تأیید دستگاه خون‌گیری رباتیک توسط سازمان غذا و داروی آمریکا

سازمان غذا و داروی آمریکا دستگاه خون‌گیری رباتیک را برای آزمایش خون بدون دخالت اپراتور تأیید کرد.