about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

روسیه دارای سریعترین هکرها است

در مدت زمان کوتاهی که طول می‌کشد تا یک سینی کلوچه بپزد یا یک برنامه نت‌فلیکس را تماشا کنید، یک هکر متوسط روسی می‌تواند به شبکه کامپیوتر نفوذ کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ بر اساس گزارش های منتشر شده در مورد سرعت عملکرد هکرهای جهان، در مدت زمان کوتاهی که طول می‌کشد تا یک سینی کلوچه بپزد یا یک برنامه نت‌فلیکس را تماشا کنید، یک هکر متوسط روسی می‌تواند به شبکه کامپیوتر نفوذ کند. به گفته کارشناسان میانگین زمان فرار برای هکرهای روسی حدود ۱۸ دقیقه بود.  این درحالیست که گروه‌های هک وابسته به چین به طور متوسط حدود چهار ساعت وقت داشتند و هکرهای کره‌شمالی نیز قادر بودند تا به یک شبکه در عرض دو ساعت و نیم دسترسی پیدا کنند.

این معیار به‌عنوان زمان شکست نامیده می‌شود، زمانی که هکرها می‌توانند وارد یک شبکه شوند و دسترسی خود را گسترش دهند یا به ماشین‌های دیگر پس از نفوذ اولیه حمله کنند. شرکت امنیت سایبری CrowdStrike، در سال ۲۰۱۸ بیش از ۳۰ هزار جستجو جهت نقض، از مشتریان خود برای این گزارش جمع‌آوری کرده است. این اطلاعات شامل شرکت‌هایی در هر صنعت عمده از جمله سازمان‌هایی در بخش‌های خصوصی و دولتی در بیش از ۱۷۶ کشور می‌باشد.

از آنجایی که امنیت سایبری برای دولت‌ها و شرکت‌ها به طور فزاینده‌ای اهمیت دارد، این امر اغلب به عنوان نگرانی عمده برای مدیران سطح C اشاره می‌شود، از طرفی کمبود کارکنان سایبری نیز همچنان ادامه دارد. گزارش دفتر اداره مدیریت و بودجه کاخ سفید نشان داد که حدود سه چهارم از تمام ادارات فدرال نیاز به بهبود فوری دفاع دیجیتالی دارند.

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.