about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سفارت روسیه در آمریکا اعلام کرد ما هرگز در حملات سایبری دخیل نبوده‌ایم و آماده گفتگوی غیرسیاسی با آمریکا در حوزه امنیت سایبری هستیم.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سفارت روسیه در آمریکا ادعاهای وزارت امور خارجه آمریکا مبنی بر دخالت مسکو در حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی اوکراین را پوچ خواند و تأکید کرد که روسیه آماده گفتگوی برابر، حرفه‌ای و غیرسیاسی با آمریکا در زمینه امنیت اطلاعات است.

سفارت روسیه در بیانیه خود گفت:

ما بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا در مورد دخالت ادعایی روسیه در حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی اوکراین را مشاهده کردیم. چنین ادعاهایی پوچ و جدا از واقعیت است. کشور ما هرگز درگیر تهاجم سایبری نبوده است. این امر با موضع اصلی روسیه در تضاد است.

سفارتخانه روسیه افزود:

ما متعهد به استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات تنها به نفع توسعه جامعه جهانی هستیم.

به گفته دیپلمات‌های روسی، روسیه آماده گفتگوی برابر، حرفه‌ای و غیرسیاسی با ایالات‌متحده در طیف گسترده‌ای از مسائل امنیت اطلاعات است.

سفارت روسیه تصریح کرد:

ما مجاری همکاری عملی را باز نگه می‌داریم. همکاران آمریکایی ما از این موضوع آگاه هستند.

این نهاد دیپلماتیک روسیه در انتها خاطرنشان کرد:

وزارت امور خارجه آمریکا حاضر نیست بپذیرد که ایالات‌متحده یکی از منابع اصلی تهدیدات سایبری جهان است. آمریکا در بیشترین حملات کامپیوتری به زیرساخت‌های حیاتی در سایر کشورها ازجمله روسیه نقش داشته است. تنها در شش ماه گذشته، آژانس‌های مربوطه ما حدود 500 بار نسبت به فعالیت‌های مخرب از خاک ایالات‌متحده هشدار صادر کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.