about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

روسیه؛ در اندیشه ارتقای امنیت بانک‌ها

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ همزمان با افزایش حملات سایبری به سامانه‌های آنلاین بانکی روسیه، مسئولین امنیتی این کشور اعلام کرده‌اند سامانه امنیتی جدیدی را برای مقابله با این حملات طراحی خواهند کرد. جزئیات این سامانه جدید امنیتی هنوز منتشر نشده است.  بنا بر اظهارنظر مقامات امنیتی روسیه طی سال گذشته، بانک‌های این کشور خسارتی معادل 167 میلیون پوند را در اثر حملات سایبری متحمل شده‌اند. آن‌ها از این موضوع ابراز نگرانی کرده‌اند که این حملات طی سال جاری سخت‌تر و پیچیده‌تر خواهد شد.
پاول کرایلف (Pavel Krylov)، مدیر شرکت امنیتی بات ترک (Bot-Trek)، یکی از شرکت‌های تولیدکننده نرم‌افزارهای امنیتی برای سامانه‌های بانکی، در این باره گفت: «حملات مکرر به مشتریان بانک‌های روسی، سبب سود آوری سرشاری برای هکرها شده است و این موضوع، آینده بانک‌ها را با خطرات جدی مواجه می‌کند.»
همزمان با افزایش تهدیدات علیه سامانه‌های بانکداری، هکرها به بازار تجارت الکترونیک و خرید و فروش آنلاین نیز وارد شده‌اند. لازم به ذکر است که بسیاری نرم افزارهای بانکداری و تجارت الکترونیک، بر پایه اندروید طراحی شده‌اند و آسیب پذیری بالای اندروید، سبب شده تا بسیاری از رمزهای عبور و اطلاعات کارت‌های اعتباری مشتریان در سراسر دنیا به سرقت برود. مقامات امنیتی روس نیز بر این نکته تاکید کرده‌اند طی سال‌های اخیر، ساخت بدافزارهای سیستم عامل اندروید، به طرز چشم‌گیری در این کشور افزایش یافته است.

 

تازه ترین ها
انتقال
1405/07/18 - 13:23- آسیا

انتقال غیرقانونی سرورهای هوش مصنوعی به چین

پیمانکار شرکت سوپر مایکرو در پرونده‌ای مربوط به انتقال غیرقانونی سرورهای هوش مصنوعی به چین، به جرم خود اعتراف کرد.

انتشار
1405/07/18 - 12:34- هوش مصنوعي

انتشار دستورالعمل‌های ملی چین در زمینه ارتقای نوآوری فناوری و صنعتی

چین دستورالعمل‌های ملی را منتشر کرد که هوش مصنوعی، محاسبات و داده‌ها را با توسعه صنعتی مرتبط می‌کند.

آغاز
1405/07/18 - 12:28- آسیا

آغاز نخستین دور رایزنی‌های سایبری میان هند و سری‌لانکا

نخستین دور رایزنی‌های میان هند و سری‌لانکا با تمرکز بر تهدیدات سایبری ناشی از هوش مصنوعی آغاز شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.