روزنامه تایوانی؛ چین پیشرو در زمینه جنگ های سایبری
در این مقاله آمده است:
هکرهای چینی مورد حمایت دولت پکن، که کار خود را با حمله به وب سایت های نظامی، دولتی و خصوصی این کشور آغاز کرده اند، اکنون به ابزاری مهم در جنگهای سایبری چین با مخالفان تبدیل شده اند.
به گفته استاد دانشگاه ملی دفاع، با وجود این حقیقت که در سالهای اخیر تاثیر پکن در معادلات بین المللی افزایش یافته است، فضای سایبر اولین حوزه ایست که چین خود را در آن به یک ابر قدرت برجسته مبدل ساخته است.
استاد دانشگاه ملی دفاع افزود، برنامه چین برای تبدیل شدن به قطبی برجسته در فضای اینترنت به سال 1992 برمی گردد، زمانی که پروژه شبکه اطلاعات اینترنتی چین آغاز شد. این پروژه اولین سازمان دولتی چین بود که به هدف جمع آوری اطلاعات آنلاین بنا شد.
وی درادامه به حرف های ژی جینپینگ رییس جمهور چین اشاره کرد که اعلام کرده بود: " امسال پروژه برنامه ریزی استراتژیک در جهت افزایش تسلط سایبری آغاز خواهد شد." علیرغم شعارهای مکرر ژی جینپینگ رییس جمهور فعلی چین و هو جینتائو، رییس جمهور پیشین چین، مبنی بر پیشرفت صلح آمیز جهانی و اینکه "چین به قدرتی سلطه گر تبدیل نخواهد شد"، این کشور هم اکنون ابرقدرت بلامنازع دنیای سایبر است.
استادی از دانشگاه ملی چنگچی ضمن اشاره به حملات سایبری اخیر به روزنامه های چینی زبان تایوان و هنگ کنگ، گفت به تازگی جاسوسان سایبری چین بسیارفعال شده اند. آنان همچنین وب سایت های پنج شرکت سرمایه گذاری آمریکا را هک کرده اند که باعث شد دولت آمریکا علیه پنچ چینی، به اتهام دست داشتن در این اقدامات، شکایت کند. وی افزود، طبق اظهار نظر دولت آمریکا این پنج هکر اعضای ارتش آزادی خواه خلق چین هستند که در اطراف شانگهای استقرار دارند.
حملات به روزنامه های چینی و هنگ کنگی هم پس از انتشار اخبار تظاهرات مردم هنگ کنگ در مطالبه اصلاحات انتخاباتی رخ داد.
رئیس شرکت دیاموند اینفوتک نیز گفت جاسوسان سایبری چین زیر نظر دولت پکن کار می کنند و مستقیما به ارتش، یا سازمان های تابعه آن وابسته اند. هکرهایی که زیر نظر شرکت های وابسته به ارتش فعالیت می کنند، برای هر حمله از دولت کمیسیون دریافت می کنند. وی افزود، "حملات این هکرها معمولا در جهت فریب افکار عمومی و یا آسیب زدن به اهداف مشخص صورت می گیرد، مخصوصا در زمان بروز مناقشات سیاسی مثل اختلافات بر سر جزایر دریای چین و یا مسئله استقلال هنگ کنگ."