about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

روترهای خانگی قانونمند می شوند

یکی از نگرانی‌ های همیشگی کاربران حفاظت از روترهای خانگی است، زیرا روترها اهداف جذابی برای هکرها هستند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری اف سیکیور (F-Secure)، در سال 2014 اعلام کرد که بیش از 300 هزار روتر یافته که هک شدند. این موضوع در سال های متمادی ادامه داشته است.

در این راستا دولت آلمان پیش نویس راهکارهایی برای امن تر کردن روترهای شبکه خانگی و ادارات کوچک (SOHO) ارائه کرده است. در صورتی که این استاندارد ها در تجهیزات شبکه با دقت رعایت شوند، می توانیم شبکه های کوچک ایمن تری داشته باشند.

فدرال امنیت اطلاعات آلمان طی گزارشی این استاندارد ها را منتشر کرد. البته پیاده سازی و عملیاتی شدن این قوانین نیازمند همکاری گسترده مراکز مختلف دارد. این همکاری ها باید میان سازنده های روترها و شرکت های مخابراتی صورت گیرد. نکته حائز اهمیت اینجا است که حتی در صورت تایید و تصویب این طرح اجرای آن از سوی سازندگان روترها اجباری نیست.

این سند شامل تعداد زیادی پیشنهاد بوده که با در نظر گرفتن توانایی های مختلف روترهای خانگی ارائه شده است. در ادامه به برخی از آنها اشاره شده است.

•    گذرواژگان اینترنت بی سیم باید حدالقل 20 کاراکتر یا بیشتر طول داشته باشند.

•    گذرواژگان اینترنت بی سیم نباید شامل اطلاعاتی از خود روتر از جمله نام سازنده، مدل یا آدرس مک آن باشد.

•    گذرواژگان مرتبط با صفحه تنظیمات روتر باید حداقل شامل 8 کاراکتر و شامل دو مورد از حروف بزرگ، حروف کوچک، کاراکترهای خاص و یا اعداد باشند.

•    تنها سرویس های DNS ،HTTP ،HTTPS ،DHCP ،DHCP v6 و ICMPv6 باید روی رابط های وای فای و شبکه LAN در دسترس باشند.

•    پنل کاربری ادمین روتر باید نسخه فرم ویر را نشان دهد.

•    …

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.