about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

رمزگشایی افکار انسان بر پایه فعالیت های عصبی

کارشناسان بر اساس مطالعات اخیر مدعی هستند ماشینی با قابلیت خواندن مغز انسان تولید کرده اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از iflscience؛ دانشمندان ماشینی ساخته اند که قایلیت مشاهده فعالیت های مغز انسان و  بازسازی جملات شنیده شده را  دارد. بر اساس اظهارات پژوهشگران این اولین باری است که یک بررسی امکان رمزگشایی بی درنگ جملات را کاملا بر پایه فعالیت عصبی انجام می دهد.

زمانی که یک شخص یه سخنان شخص دیگری گوش می دهد، بخشی از مغز به نام (STG) شدیدا مشغول به فعالیت عصبی می شود؛ این فعالیت می تواند همه اطلاعات ورودی مانند ورودی های صوتی کلام را رمزگشایی کند. این ماشین همچنین، قابلیت بازسازی توالی واج های صوتی و الگوی حروف صدا دار و بی صدا را دارد.

در مقاله ای که در مجله مهندسی عصبی چاپ شد، دانشمندان نحوه مشاهده فعالیت های مغر انسان و به کارگیری از آن برای بازسازی جملاتی که شنیده شده اند در زمان واقعی  را تشریح کردند.

در یک مطالعه مشابه که تنها مورد بررسی برخی دانشمندان قرار گرفته است، گروهی از طریق خواندن فعالیت های مغز یک فرد، ماشینی را برای بازسازی تصاویر دیده شده توسط یک شخص آموزش دادند.  این گروه با استفاده از شبکه های عصبی عمیق (DNN) سیگنال های مغز را به وسیله اف ام آر آی (fMRI) ضبط کرده تا تصویر بازسازی شده به وسیله کامپیوتر از دیده های فرد را ایجاد کند.

این بررسی تاکنون روی دو بیمار انجام شده و اکنون نیازمند کاشت عصبی مستقیما روی سطح مغز آنها است. این دو شخص سپس به 10 جمله مشابه گوش داده و همزمان الکترودها، فعالیت های مغز در ناحیه (STG) را رصد می کردند. نرم افزار رایانه ای تشخیص گفتارعصبی در زمان واقعی (rtNSR) قابلیت رمزگشایی این افکار را دارد. دستگاه نام برده بر اساس این مطالعات در هرآزمایشی که انجام شده موفقیت 90 درصدی داشته است.

محققان امیدوارند این گونه از فناوری که مراحل نوپای خود را می گذراند، در تنظیمات پزشکی خصوصا در شرایطی که  بیمار فلج بوده یا توانایی سخن گفتن نداشته باشد به کار گرفته شود.

در طرف مقابل، نگرانی هایی وجود دارد که این ابتکار انسان ها را به دنیای آینه سیاه (مجموعه تلویزیونی علمی تخیلی)  هدایت کند که در آن دستگاه یاد شده به صورت تصادفی افکار خصوصی فرد را رمز گشایی کند. اگرچه اکنون این ماشین صرفا به رمزگشایی افکاری که در زمان پخش جملات از ذهن شخص می گذرد محدود شده است و می توان امیدوار بود که چشم انداز وحشتناکی که دانشمندان از آن یاد می کنند در آینده نزدیک اتفاق نخواهد افتاد. 
 

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.