about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

وبگاه تایمز آف ایندیا، اخیرا در مقاله ای به مسئله رقابت چین و آمریکا در عرصه فناوری و تبعات برای جهان، پرداخته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ بر اساس گزارش وبگاه هندی تایمز آف ایندیا (times of india)، چشم انداز چین برای سال 2025 که در پی تحقق پیشتازی این کشور در حوزه روباتیک، هوش مصنوعی، انرژی و فضا است. سبب نگرانی و تحرک بیش از پیش ایالات متحده در تقابل با این کشور شده است. در این میان، تلاش آمریکا برای وارد کردن فشار اقتصادی بر چین، فرصت اقتصادی مناسبی برای هند، محسوب می شود.

مایک پنس، معاون رئیس جمهور ایالات متحده، اخیرا چین را به تجاوز اقتصادی و سیاسی در مقیاس جهانی متهم کرده و هدف این کشور را تسلط و سلطه بر دنیا دانسته است. وی در ادامه سخنان خود، از مسائلی چون جاسوسی اقتصادی و فناورانه چین، به عنوان یکی از مصادیق این برنامه، یاد کرد.

پنس در ادامه سخنان خود اعلام کرد که ایالات متحده آمریکا با جدیت در مقابل چین خواهد ایستاد. این در حالی است که بر اساس چشم انداز 2025 چین، این کشور، در همه فناوری های پیشرفته چون روباتیک، هوش مصنوعی، فضا و انرژی به برتری کامل نسبت به دیگر دولت ها، دست خواهد یافت.

از سوی دیگر، تقابل اقتدار گرایی حزب کمونیست چین و ادعای دموکراسی و حقوق بشر آمریکا، تقابل میان این دو مشی فکری را تشدید کرده و سبب آغاز یک جنگ سرد جدید در عرصه بین الملل شده است.

مقامات آمریکا، پیش از این نیز بارها چین را به جاسوسی سایبری، سرقت مالکیت معنوی و نقض حریم شخصی شهروندانش در بستر فضای مجازی، متهم کرده است.
 

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.