about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

رقابت استعدادیابی امنیت سایبری در انگلیس

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ هفته گذشته در یک رقابت امنیت سایبری، 24 نماینده از شرکت‌های انگلیسی با استفاده از مهارت‌های امنیت سایبری و کد نویسی خود، تلاش کردند تا مدیرعامل یک شرکت انرژی فرضی را نجات دهند. این شرکت فرضی دچار باج افزار مجرمان اینترنتی شده بود. در این رقابت شرکت‌کنندگان برای تعقیب مجرم از هدست های واقعیت مجازی استفاده کردند.
یکی از شایع‌ترین ضعف‌های سایبری، تهدید حملات خودی است. شرکت‌کنندگان موظف بودند با کنار هم قرار دادن قطعات پازل به تصویری واضح از اینکه چه کسی پشت این تهاجم قرار دارد، برسند. استفاده از iPads برای اسکن و تهیه تصویر سه‌بعدی از محیط و کشف سرنخ‌ها، از جمله این پازل‌ها بودند.
توانمندی‌های شرکت‌کنندگان همچنین در زمینه سیستم‌های در معرض خطر و تجزیه و تحلیل شبکه پزشکی قانونی نیز مورد آزمایش قرار گرفت. در این سناریو نامزدها باید نقش محققانی را بازی می‌کردند که با استفاده از آخرین ابزارهای مورد استفاده متخصصان امنیت سایبری، به تجزیه و تحلیل شبکه شرکت فرضی می‌پرداختند که مدیر آن یک ایمیل حاوی باج افزار دریافت کرده بود. مجرمان در این سناریو برای راه‌اندازی امن محصول جدید، بدون ضربه وارد کردن به اعتبار شرکت، تقاضای 1 میلیون بیت‌کوین کردند.
این رویداد با حمایت شبکه ملی انگلیس و در مقر اصلی این سازمان برگزار شد که آخرین دور از رقابت‌های چالش امنیت سایبری این کشور در سال جاری است. هدف از این رقابت‌ها استعدادیابی و معرفی آن‌ها به بخش خصوصی و صنایع انگلیس است. برندگان این رقابت‌ها در دوره‌های آموزشی حرفه‌ای در ماه نوامبر شرکت خواهند کرد.
تیم ارزیابان رقابت را اعضای شبکه ملی و طیف وسیعی از متخصصان سازمان‌های امنیت سایبری تشکیل می‌داد تا معیارهای سنجش، مورد توافق صنایع سایبری نیز باشد.
استفانی دامان، مدیرعامل رقابت‌های چالش امنیت سایبری انگلیس، درباره این رقابت‌ها گفت: «طیف وسیعی از مهارت‌های صنعت سایبری در این رقابت‌ها مورد نیاز است و هدف مسابقات آزمودن سطح مهارت‌های مورد نیاز سازمان‌ها در شرکت‌کنندگان است. حمایت‌کنندگان این رقابت‌ها سازمان‌هایی هستند که به دنبال استخدام برجسته‌ترین افراد هستند.»
شایان ذکر است که برنده نهایی این رقابت جوان‌ترین شرکت‌کننده بود که نشان از کاهش میانگین سنی متخصصان امنیت سایبری دارد. همکاری دولت و بخش خصوصی نیز در مفیدترین شکل ممکن ظاهر شده و متخصصانی با مهارت‌های مورد نیاز صنعت انتخاب می‌شوند.

 

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.