about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ به‌تازگی گزارشی از تهدیدات تلفن همراه به‌وسیله شرکت «Skycure» منتشر شد که نشان می‌دهد، بیش از 70 درصد از تلفن‌های همراه کارمندان شرکت‌های «AT&T»، «MetroPCS»، «Sprint»، «T-Mobile»، «Verizon» به دلیل عدم استفاده از وصله‌های امنیتی، در معرض نفوذ مجرمان سایبری قرار دارند.

تحقیقات این شرکت نشان می‌دهد، بیش از یک‌سوم از دستگاه‌های تلفن همراه شرکت‌های یادشده، هر سه ماه یک‌بار از وصله‌ها استفاده می‌کنند.

نکته مهم این تحقیق، اشاره به دو عامل اصلی است که به نفوذ گران اجازه بهره‌برداری از دستگاه‌هایی که از وصله‌های امنیتی استفاده نکرده‌اند می‌دهد: رفتار کاربران و آسیب‌پذیری‌های دستگاه. همچنین یکی از عوامل دیگر، فقدان دانش کافی برای اهتمام به امر وصله کردن است. وران کوهلی، رییس شرکت امنیتی یادشده می‌گوید برای حل مشکل نفوذ به دستگاه‌ها، ابتدا باید کاربران را آموزش بدهیم و در وهله بعدی، شرکت‌ها و تولیدکنندگان نیز باید با محققان امنیتی داخلی و خارجی برای یافتن آسیب‌پذیری‌ها، همکاری کنند.

وی در ادامه افزود: «هکرها به دلیل وصله نکردن دستگاه ه و وجود آسیب‌پذیری‌ها، دست برتر را دارند؛ زیرا آن‌ها همه آسیب‌پذیری‌های دستگاهتان را می‌دانند و شما در برابرشان، مسلح نیستید.»

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.