about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

فیس بوک طی اقدامی خصمانه و تبعیض آمیز صدها حساب کاربری متعلق به رسانه‌های ایرانی داخل کشور را در شبکه اجتماعی خود مسدود کرده است.

به گزارش کارگره شبکه های اجتماعی سایبربان، فیس‌بوک علت تعطیلی حساب‌های کاربری یادشده را انتشار پیام‌هایی در حمایت از جمهوری اسلامی دانسته است. بسیاری از حساب‌های تعطیل‌شده از سال ۲۰۱۱ بدین سو در فیس‌بوک مشغول فعالیت بوده‌اند.

بر اساس گزارش ماهانه فیس‌بوک در مورد حساب‌های تعلیق شده در این شبکه اجتماعی، حساب‌های وابسته به رسانه‌های داخل ایران به علت «رفتار هماهنگ غیرقانونی» بسته‌شده‌اند. ظاهراً ازنظر فیس‌بوک انتشار مطالبی در حمایت از نظام جمهوری اسلامی توسط رسانه‌های داخل کشور در این شبکه اجتماعی اقدامی غیرقانونی محسوب می‌شود، اما استفاده رسانه‌های فارسی‌زبان موردحمایت سازمان سیا، وزارت خارجه انگلیس و ولیعهد خونریز سعودی از فیس‌بوک برای دروغ‌پراکنی علیه ایران و دلسرد کردن مردم به‌هیچ‌عنوان غیرقانونی نیست.

فیس‌بوک در گزارش خود از تعطیلی ۸ شبکه از حساب‌های موجود در این سایت خبر داده که یکی از آن‌ها را به صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران منتسب کرده است.

بر اساس برخی اسکرین شات های منتشرشده توسط فیس‌بوک، برخی از موارد انتشار اطلاعات نادرست توسط رسانه‌های ایرانی در این شبکه اجتماعی انتقاد از مداخله عربستان سعودی در خاورمیانه، حمایت از جنبش تسخیر وال‌استریت، انتقاد از سیاست‌های دولت آمریکا بوده است. بنابراین ازنظر مدیران فیس‌بوک، نقد عملکرد عربستان سعودی و جنایت‌های آن در یمن، عراق، سوریه و غیره، انتقاد از عملکرد سیاست‌های نظام سرمایه‌داری در آمریکا و زیر سؤال بردن عملکرد کاخ سفید و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا به معنای انتشار اطلاعات نادرست است!

همچنین انتشار پست‌هایی در فیس‌بوک در حمایت از آیت‌الله خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران، از سوی این شبکه اجتماعی مصداق انتشار اطلاعات نادرست دانسته شده است!

ناتانیل گلیشر رئیس واحد سیاست‌گذاری فیس‌بوک در حوزه امنیت سایبری مدعی شده که «شبکه صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، ارتباطات قابل‌توجهی با یک کمپین پخش اطلاعات غلط وابسته به ایران که قبلاً شناسایی‌شده بود، داشته است. اما بسیار زود است که بگوییم آیا خودصدا و سیما مسئول مستقیم فعالیت‌های این کمپین بوده است یا خیر.» وی برای اثبات ادعاهای خود حاضر به ارائه هیچ‌گونه شواهد و مدارک قابل‌قبول و باورپذیری نشده است.

در دو سال اخیر، فیس‌بوک و اینستاگرام که توسط فیس‌بوک اداره می‌شود و نیز شبکه اجتماعی توئیتر و یوتیوب وابسته به گوگل، بارها به بهانه‌های مشابه حساب‌های شبکه‌ها و رسانه‌های ایرانی و به‌خصوص شبکه‌های برون‌مرزی صداوسیمای جمهوری اسلامی مانند العالم، پرس تی وی، هیسپان تی وی و غیره را مسدود کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.