about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس، گفت: مخاطب اظهارات رئیس جمهور برای برطرف کردن نارضایتی مردم از سرعت و کیفیت اینترنت، اول خودشان هستند و بعد هم دولت و وزارت ارتباطات، که باید با افزایش سرعت اینترنت، کیفیت دسترسی در این حوزه را اصلاح کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ جلال رشیدی کوچی پیرامون تاکید اخیر رئیس جمهور در جلسه شورای عالی فضای مجازی پیرامون لزوم دسترسی آسان مردم به اینترنت، گفت: اعتقاد بنده بر این است که فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و به طور کلی شرایطی که دنیا در فضای مجازی به سرعت به سمت آن پیش می‌رود، نمی‌توان با محدودیت‌های گسترده با آن مقابله کرد و اصلا نباید به فکر مقابله با این فضا باشیم.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس، اظهار کرد: باید توان خود را در فرهنگ سازی و ایجاد محتوای مناسب در این فضا متمرکز کنیم و از بستر و ظرفیتی که در فضای مجازی وجود دارد، برای معرفی خود، دستاوردها و اقداماتی که انجام داده ایم و فرهنگ‌مان استفاده کنیم.

وی، تاکید کرد: ظرفیت فضای مجازی یک فرصت است و نه یک تهدید. امیدوارم که تصمیم سازان هم این نگاه را داشته باشند و تا زمانی که این نگاه وجود نداشته باشد و فقط به فیلتر کردن فکر کنیم، راه به جایی نخواهیم برد. اگر می‌خواهیم در این فضا خودمان را عرضه کنیم، باید تفکرات خطرناک را کنار بگذاریم.

نماینده مرودشت در مجلس شورای اسلامی، خاطر نشان کرد: مخاطب اظهارات رئیس جمهور برای برطرف کردن نارضایتی مردم از سرعت و کیفیت اینترنت، اول خودشان هستند و بعد هم دولت و وزارت ارتباطات، که باید با افزایش سرعت اینترنت، کیفیت دسترسی در این حوزه را اصلاح کنند؛ چراکه تصمیمات باید بر اساس نظرات مردم باشد و دولت هم باید در این زمینه نگاه خود را اصلاح کند.

منبع:

تازه ترین ها
بررسی
1405/07/14 - 14:02- سایرفناوری ها

بررسی عینک‌های هوشمند به دلیل نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی

کشورها به دلیل نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی، ممنوعیت عینک‌های هوشمند را بررسی می‌کنند.

خرید
1405/07/14 - 13:22- هوش مصنوعي

خرید انرژی هسته‌ای از شرکت کانستلیشن توسط گوگل

گوگل در آستانه انعقاد قراردادی برای خرید انرژی هسته‌ای از شرکت کانستلیشن انرژی است.

شکایت
1405/07/14 - 12:42- آمریکا

شکایت گروهی از مک‌دونالد مبنی بر تعیین قیمت منو با استفاده از هوش مصنوعی

مک‌دونالد با یک شکایت گروهی مبنی بر تبانی در تعیین قیمت منو با استفاده از هوش مصنوعی مواجه شد.