about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس، گفت: مخاطب اظهارات رئیس جمهور برای برطرف کردن نارضایتی مردم از سرعت و کیفیت اینترنت، اول خودشان هستند و بعد هم دولت و وزارت ارتباطات، که باید با افزایش سرعت اینترنت، کیفیت دسترسی در این حوزه را اصلاح کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ جلال رشیدی کوچی پیرامون تاکید اخیر رئیس جمهور در جلسه شورای عالی فضای مجازی پیرامون لزوم دسترسی آسان مردم به اینترنت، گفت: اعتقاد بنده بر این است که فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و به طور کلی شرایطی که دنیا در فضای مجازی به سرعت به سمت آن پیش می‌رود، نمی‌توان با محدودیت‌های گسترده با آن مقابله کرد و اصلا نباید به فکر مقابله با این فضا باشیم.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس، اظهار کرد: باید توان خود را در فرهنگ سازی و ایجاد محتوای مناسب در این فضا متمرکز کنیم و از بستر و ظرفیتی که در فضای مجازی وجود دارد، برای معرفی خود، دستاوردها و اقداماتی که انجام داده ایم و فرهنگ‌مان استفاده کنیم.

وی، تاکید کرد: ظرفیت فضای مجازی یک فرصت است و نه یک تهدید. امیدوارم که تصمیم سازان هم این نگاه را داشته باشند و تا زمانی که این نگاه وجود نداشته باشد و فقط به فیلتر کردن فکر کنیم، راه به جایی نخواهیم برد. اگر می‌خواهیم در این فضا خودمان را عرضه کنیم، باید تفکرات خطرناک را کنار بگذاریم.

نماینده مرودشت در مجلس شورای اسلامی، خاطر نشان کرد: مخاطب اظهارات رئیس جمهور برای برطرف کردن نارضایتی مردم از سرعت و کیفیت اینترنت، اول خودشان هستند و بعد هم دولت و وزارت ارتباطات، که باید با افزایش سرعت اینترنت، کیفیت دسترسی در این حوزه را اصلاح کنند؛ چراکه تصمیمات باید بر اساس نظرات مردم باشد و دولت هم باید در این زمینه نگاه خود را اصلاح کند.

منبع:

تازه ترین ها
کسب‌وکارهای
1405/06/02 - 08:42- آمریکا

کسب‌وکارهای کانادایی در جست‌وجوی راهبرد جدید امنیت سایبری

هوش مصنوعی در حال تغییر بنیادین عرصه امنیت سایبری است؛ تغییری که لزوماً به نفع مدافعان نیست.

تشدید
1405/06/02 - 08:37- آسیا

تشدید تدابیر امنیتی و سایبری ویتنام در تعطیلات روز ملی

نخست‌وزیر ویتنام، له مین هونگ، به وزارتخانه‌ها، دستگاه‌های دولتی و مقام‌های محلی دستور داده است هم‌زمان با تعطیلات روز ملی این کشور از ۲۹ اوت تا ۲ سپتامبر، تدابیر امنیت ملی، نظم عمومی و ایمنی اجتماعی را تقویت کنند.

تشریح
1405/06/02 - 08:28- آسیا

تشریح اقدامات ژاپن برای حفاظت از زیرساخت‌ها در برابر حملات سایبری

دولت ژاپن پیش‌نویس دستورالعمل‌هایی را تدوین کرده است که در آن ۱۵۰ اقدام برای ارتقای امنیت سایبری شرکت‌های مدیریت‌کننده زیرساخت‌های حیاتی پیشنهاد شده است.