about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

رشد 2 برابری مصرف محتوای داخلی اینترنت در 5 ماه

از ۲۴۰۰ گیگابیت بر ثانیه ظرفیت مراکز تبادل ترافیک داده کشور، میزان مصرف لحظه ای محتوای داخلی، 317 گیگابیت بر ثانیه است و تاکنون بیشینه مصرف، 724 بیت بر ثانیه بوده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مرکز تبادل ترافیک داده تهران آمار میزان استفاده از محتوای داخلی را نمایش می‌دهد.

مراکز تبادل ترافیک داده (IXP) در چهار کلان شهر تهران، تبریزٖ، شیراز و مشهد راه اندازی شده‌ تا شرکت های ارایه دهنده سرویس اینترنت، موبایل و تولیدکنندگان محتوا در این مرکز حضور پیدا کنند و با برقراری همتایی (Peering) با یکدیگر، به بالا رفتن سطح کیفی خدمات کمک کرده و هزینه تمام شده محتوای داخلی را برای کاربر نهایی کاهش دهند.

ظرفیت فعلی این مرکز ۲۴۰۰ گیگابیت بر ثانیه، مصرف فعلی محتوای داخلی 317.39 گیگابیت بر ثانیه و بیشینه مصرف 724.91 بیت بر ثانیه است.
به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در سال ۹۵ بیشینه مصرف محتوای داخلی در کشور 8 گیگابیت بر ثانیه و در 3 خردادماه امسال ۳۰۳ گیگابیت برثانیه بوده است که آمار مهرماه نشان از رشد مصرف محتوای بومی در کشور دارد. 

این مرکز به نشانی http://tehran-ix.ir/ در دسترس است.

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.