about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کره جنوبی و آمریکا برای اولین بار در ماه اکتبر مانور مشترک سایبری برگزار خواهند کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ارتش کره جنوبی برای اولین بار در یک مانور نظامی سایبری مشترک به رهبری ایالات‌متحده در ماه اکتبر به‌عنوان اقدامی برای پیگیری نشست سئول واشنگتن در ماه مه شرکت خواهد کرد. این ارتش همچنین از سال آینده، در بزرگ‌ترین رزمایش نظامی مشترک سایبری جهان که توسط ناتو هماهنگ می‌شود، شرکت خواهد کرد.

به گفته کانگ دای شیک (Kang Dae-shik)، نماینده حزب حاکم قدرت خلق، به درخواست واشنگتن، ارتش کره جنوبی در مانور نظامی "پرچم سایبری" که توسط فرماندهی سایبری ایالات‌متحده هماهنگ شده است و در ماه اکتبر در ویرجینیا ایالات‌متحده برگزار خواهد شد شرکت خواهد کرد. ارتش کره جنوبی در این رزمایش که شرکت‌کنندگانی از ژاپن، بریتانیا، کانادا و استرالیا برای پاسخگویی مشترک به حملات به شبکه‌ها و تأسیسات زیرساختی مهم آموزش می‌بینند حدود 20 سرباز را مستقر خواهد کرد.

یون سوک یول، رئیس‌جمهور کره جنوبی و جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، در بیانیه مشترکی پس از نشست ماه گذشته خود گفتند:

کره جنوبی و ایالات‌متحده به‌طور قابل‌توجهی همکاری خود را برای مقابله با تهدیدات سایبری کره شمالی، ازجمله حملات سایبری موردحمایت آن دولت، گسترش خواهند داد.

در این بیانیه مشترک 10 بار از عبارت "سایبری" استفاده شده بود.

ارتش کره جنوبی همچنین قرار است به‌طور منظم در بزرگ‌ترین مانور نظامی مشترک سایبری جهان که توسط مرکز دفاع مشترک ناتو هماهنگ شده است، شرکت کند. ارتش کره جنوبی پس از شرکت به‌عنوان ناظر در "ائتلاف سایبری " در ماه نوامبر که شرکت‌کنندگانی از کشورهای عضو ناتو و کشورهای شریک ازجمله ایالات‌متحده و ژاپن شرکت خواهند کرد، قصد دارد از سال آینده به‌طور رسمی در این رزمایش شرکت کند. کره جنوبی تنها دو بار در سال‌های 2017 و 2019 به‌عنوان ناظر در این رزمایش که برای اشتراک‌گذاری استراتژی سایبری، تاکتیک‌ها و اطلاعات مربوط به شرکت‌کنندگان طراحی‌شده، شرکت کرده است.

به‌منظور ایجاد تبادل اطلاعات و ارزیابی تهدید بین کره جنوبی و ایالات‌متحده، دو کشور توافق کردند که یک نشست مشورتی منظم در مورد عملیات‌های نظامی سایبری تشکیل دهند. دو طرف همچنین توافق کردند که در ماه دسامبر به‌عنوان بخشی از اقدامات برای تقویت همکاری بین آژانس‌های تحقیقاتی نظامی، برای برگزاری رزمایش مشترک درباره واکنش به جرائم سایبری بین دفتر تحقیقات ویژه نیروی هوایی ایالات‌متحده و ستاد تحقیقات دفاعی وزارت دفاع کره جنوبی تلاش خواهند کرد.

کانگ گفت:

برای مقابله با تهدیدات سایبری که هر سال افزایش می‌یابد، کره جنوبی باید به‌طور فعال همکاری با متحدانش ازجمله ایالات‌متحده را ترویج و گسترش دهد. ما همچنین باید محیطی را ایجاد کنیم که در آن پرسنل سایبری نظامی مستعد بتوانند توانایی‌های کامل خود را بدون شرط در مناسب‌ترین موقعیت‌ها نشان دهند.

منبع:

تازه ترین ها
قانون‌گذاران
1405/05/31 - 10:12- آمریکا

قانون‌گذاران به دنبال بررسی تأثیر کاهش نیرو در آژانس امنیت سایبری آمریکا

شماری از اعضای کنگره آمریکا از یک نهاد نظارتی دولتی خواسته‌اند تأثیر کاهش نیروی انسانی در آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت را بر توانایی این سازمان برای انجام وظایف خود بررسی کند.

جاسوسی
1405/05/31 - 10:06- جرم سایبری

جاسوسی چین با استفاده از بدافزارهای مجهز به هوش مصنوعی

پژوهشگران حوزه تهدیدات سایبری از شناسایی پنج گونه بدافزار جدید و پیش‌تر مستندسازی‌نشده خبر داده‌اند که در حملات علیه نهادهای دولتی در سراسر آسیای مرکزی مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

درخواست
1405/05/31 - 09:58- آمریکا

درخواست توضیح سناتورهای آمریکایی از تیک‌تاک

دو سناتور آمریکایی در پی انتشار گزارش‌هایی درباره غیرفعال کردن عمدی برخی قابلیت‌های امنیتی تیک‌تاک برای گروهی از کاربران، از این شرکت خواستند توضیح دهد چرا این اقدامات را انجام داده است.