رزمایش سایبرشیلد؛ فرصتها و تهدیدات
به گزارش واحد بینالملل سایبربان؛ هنری کاپلو (Henry Capello)، فرمانده رزمایش مزبور، دراینباره گفت: «گارد ملی در پی یافتن راهحلی برای حفاظت از زیرساختهای مهم و حیاتی آمریکا در برابر حملات سایبری است. کارخانهها و صنایع، از تجهیزات کنترل صنعتی برای کنترل عملکرد خطوط تولید خود استفاده میکنند و درصورتیکه یک نفر بتواند در این سامانهها اختلال ایجاد کند، خساراتی به وجود میآید که ممکن است منجر به از دست رفتن جان انسانها شود.»
در بخشهای دیگری از صحبتهای کاپلو دراینباره آمده است: «رزمایش بزرگ سایبرشیلد، فرصتی برای تمام ایالتهای آمریکا است تا عناصر عملیاتی دفاع سایبری خود را به اینجا بیاورند و به ما در حفاظت از زیرساختهای حیاتی و شبکههای مهم کشور، یاری برسانند.»
مایکل هانون (Michael Hannon)، رییس گروه دفاع شبکه رایانهای آمریکا است که مهمان ویژه رزمایش امسال بود. هانون، در صحبتهایی گفت: «ما میتوانیم فرایندها، سیاستها و تکنیکها را برای آموزش گروه خودمان ارتقا بدهیم و آنها را برای مواجهه با یک موقعیت واقعی در دنیا آماده کنیم.»
نکته قابلتوجه این رزمایش، این بود که برای اولین بار، سایبر شیلد، میزبان مهمانانی از بخش صنعت در آمریکا بود. صنایعی نظیر آب و تأسیسات برق، در این رزمایش مشارکت داشتند و گروههای امنیتی این تأسیسات، از نزدیک، بروز یک حمله سایبری و راههای مقابله با آنها را آموزش دیدند. مایکل هانون نیز در سخنانی در رابطه با حضور شرکای بخش صنعت در این رزمایش، مدعی شد که برگزاری چنین رزمایشی و حضور شرکای صنعتی در زمان برگزاری آن، سبب میشود تا آنها، راهحلهای ادغام ما در گروههای امنیتی خودشان را بررسی کنند. وی معتقد است که حضور آنها، سبب میشود تا نیروهای گارد ملی، بهتر آموزش ببینند و در آینده، قابلیت انعطاف بیشتری داشته باشند. فرماندهان نظامی آمریکایی معتقدند اجرای رزمایشهایی نظیر سایبرشیلد در آمریکا، نهتنها برای نیروهای نظامی این کشور مفید است، بلکه یک محک مهم و اساسی برای فعالان بخش سایبری محسوب میشود.